воскресенье, 1 апреля 2012 г.

Кредит на купівлю житла. Іпотечне кредитування житла



У чому особливість іпотечного кредитування? Банк видає кредит на купівлю житла під заставу нерухомості, що купується. Остання є гарантом повернення кредитору його коштів. При неможливості клієнтом виконувати кредитні зобов'язання банк реалізовує нерухомість, тим самим страхуючи свої ризики кредитора.

Плюси іпотечного кредиту для покупки житла досить вагомі. Багаторічна накопичення необхідної великої суми грошей є справою проблематичним. Стати власником квартири навіть при вдалому накопичення коштів вдасться в далекому майбутньому. Іпотека дозволяє заселитися в нове житло і поступово розраховуватися за нього.
До переваг іпотечного кредитування можна також віднести відсутність сплати прибуткового податку з суми, яку позичальник витратить на покупку житла і виплату відсотків. Цей факт дозволяє знизити відсоток за іпотечним кредитом. Чим більше термін кредиту, тим менше сума щомісячного платежу. Ми допоможемо визначитися і знайти іпотечний кредит на оптимальний для вас термін.
Найчастіше в Росії іпотечне кредитування житла використовується для придбання квартири. Зазвичай в якості застави перед кредитором виступає нова квартира. Але є варіанти кредитування житла під заставу старої квартири або іншої нерухомості. Іпотека здійснюється великими банками, різноманітність умов кредитування настільки велика, що без фахівців буде складно розібратися.
Кредитний дім "Фінансовий супермаркет" працює в сфері кредитування достатньо часу, щоб налагодити зв'язки з основними банками і кредитними установами. Ми знаємо всі підводні камені, допомагаючи отримати найвигідніший кредит на придбання житла без зайвих бюрократичних зволікань. Багаторічний досвід допомагає швидко вирішувати всі питання, які виникають і бути в курсі всіх змін на кредитному ринку.
Наші фахівці добре орієнтуються у всьому розмаїтті кредитних програм банків, вишукуючи оптимальні кредити для придбання житла будь-яким позичальникам. Ми можемо запропонувати різні варіанти погашення кредиту.
Виплата позики може здійснюватися не тільки в строго певний день місяця. Додаткові умови обговорюються з банком і документально підтверджуються. Всю роботу по веденню переговорів з кредитором та складання договорів ми беремо на себе. Є можливість домовитися про безготівковому спосіб погашення кредиту.
При іпотечному кредитуванні житла слід ретельно вивчити питання про дострокове погашення позики. Таку можливість надають не всі банки, тому при пошуку вигідного для вас кредитора ми враховуємо і ця обставина.
Нове житло стає власністю позичальника. Останній має повне право реєструвати в ньому як себе, так і всю свою родину. Для безпеки здійснюється страхування на випадок втрати права власності на нерухомість або зміни її ринкової вартості за будь-яких причин.
Випадки втрати новим власником квартири працездатності так само обумовлюються документально. "Фінансовий супермаркет" має великий досвід укладання договорів будь-якої складності, максимально захищаючи своїх клієнтів. Кредитування житла з нами - це швидкість, зручність і надійність.
Фінансовий дім "Кредитний супермаркет" допоможе підібрати оптимальну програму іпотечного кредитування. Головний плюс нашої пропозиції - економія вашого часу і нервів. А останнє коштує дуже дорого. Якщо ви вирішите самостійно пройти всі етапи отримання кредиту, то відразу згадайте про нашу пропозицію. Ми завжди готові прийти вам на допомогу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122