среда, 4 апреля 2012 г.

Розрахунок вартості кредиту, іпотеки, розрахунок відсотків за кредитом

Вважати вміють все. Цього нас вчили в дитинстві, потім в школі та інституті. Але не все і не завжди можна порахувати правильно, навіть знаючи правила арифметики і ази вищої математики.
Наприклад, розрахунок банківського кредиту відбувається зовсім за іншим схемами. І, не будучи людиною обізнаним, дізнатися точну цифру складно.

Тут ви можете задати логічне запитання: "Як так? Адже розрахунок відсотків за кредитом можна зробити практично на кожному сайті." Воно-то вірно, та не повністю, не на всі 100 відсотків. Скориставшись кредитним калькулятором, ви дізнаєтеся тільки приблизну вартість, але спиратися на неї як на кінцеву не можна в жодному разі.
Розрахунок вартості кредиту складається з безлічі нюансів і в кожному конкретному випадку буде різним. Чи зможете ви самостійно зробити все належним чином і знайти вигідну вам програму кредитування? Простіше не винаходити велосипед, а скористатися вже готовим рішенням - послугами кредитного брокера.
Кредитний Дім "Фінансовий супермаркет" допоможе вам розібратися у всіх фінансових перипетії, провести розрахунок кредиту, взяти іпотеку в банку або будь-який інший споживчий позику.
Тільки уявіть собі, що ви без сторонньої допомоги наважуєтеся на проходження всього цього шляху. Ви відкриваєте інтернет-сторінки, розглядаєте безліч пропозицій від комерційних банків, запасаєтеся рекламними проспектами і думаєте, думаєте, думаєте. І чим далі занурюєтеся в цей процес, тим великі побоювання за правильність вашого алгоритму дії вас долають.
Адже вам доведеться не просто розрахунок відсотків за кредитами, а ще й якесь кількість років за них платити. І невелика помилка може обернутися багатотисячними втратами. Наприклад, ви поласилися на менші відсотки по кредиту, але забули врахувати, що щомісяця буде йти комісія за обслуговування рахунку. Думаєте, що це дрібниця? Помиляєтеся, оскільки через пару років виплачена вами сума може перевищити більш високий відсоток, але без обов'язкової комісії.
"Дивно, але в розрахунку вартості кредиту цього не було", - скажете ви. І будете праві. Так, не було, але були присутні примітки, які ви не спромоглися прочитати. Або визнали їх дріб'язковими. Якщо це позику на покупку мобільного телефону - це одне, а якщо це розрахунок іпотеки? Уявляєте, яких грошей може не дорахуватися ваш сімейний бюджет?
Кредитний брокер дозволяє не тільки правильно розрахувати точну суму платежів протягом усього терміну виплат, але і підібрати найбільш вигідну програму. Це справедливо і по відношенню і до автокредитом, і до звичайного кредиту на споживчі потреби, і до іпотеки. Ви будете абсолютно впевнені в тому, що вам не доведеться платити з нізвідки взялися штрафи за дострокове погашення кредиту, і не будете дивуватися, чому раптом виросла процентна ставка.
За вашим дорученням ми готові провести необхідні роботи з підготовки документації, розрахунку банківського кредиту і забезпечити його отримання за обраної програми. Ми допоможемо вам провести точні розрахунки іпотеки і розрахунки кредиту.
Звичайно, за послуги брокера треба буде платити. Але ця сума виявляється мізерно мала порівняно з тим, яких фінансових ризиків ви уникаєте. Так, ви самі можете взяти іпотеку в банках, але з вірогідністю переплати в 5, 10, а може бути і всі 20 відсотків. Тобто тих грошей, які ви могли б заощадити і витратити на власні потреби, а не віддавати їх кредитувати вас організації.
Наша допомога може виявитися безцінною для вас. Цінуйте свій час і гроші.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122