вторник, 3 апреля 2012 г.

Кредитування фізичних осіб комерційним банком, організація кредитування та інші аспекти

Багато губляться в поняттях фізичної та юридичної особи. До кого себе віднести? Від цього буде залежати і умови надання кредиту. Щоб стати учасником кредитування фізичної особи комерційними банками, ви повинні пустити гроші на особисті потреби (купівля різної побутової техніки, ремонт будинку і т.п.). Для розвитку бізнесу існують інші кредитні програми.
Кредитування фізичних осіб комерційним банком може здійснюватися за цільовою або нецільової програмі. Останні відрізняються тим, що клієнт не зобов'язаний надавати інформацію кредитної організації про те, на що саме він збирається взяти гроші.
До цільового кредитування фізичної особи відносяться види позик строго певній спрямованості. Це може бути іпотека, кредит на придбання автомобіля, на освіту, на відпустку і т.п.

Цільове призначення

Організація кредитування фізичних осіб за цільовим призначенням має досить широке поширення в гіпермаркетах побутової техніки, наприклад. Позика призначається для придбання конкретного товару. У цьому випадку кредитування фізичних осіб відбувається таким чином, що клієнт навіть не бачить грошей, так як вони перенаправляються відразу на купівлю чого-небудь.
Якщо ж клієнт за програмою кредитування фізичної особи банком отримує готівку з правом вільного їх витрачання, то цей нецільовий кредит буде мати інші умови. До такої організації кредитування фізичної особи можна віднести пластикові карти, різні споживчі кредити: як без застави, так і всілякі варіанти кредитування під заставу матеріальних цінностей.
Кредитування фізичних осіб банки можуть здійснювати за класичною або револьверної кредитної лінії.
Кредитування фізичних осіб комерційним банком з класичним оформленням здійснюється або безпосередньо у відділенні банку або через співробітників різних кредитних організацій. Також організація кредитування фізичних осіб може здійснюватися по експрес-програмі в торгових центрах або за допомогою пластикових кредитних карток через розгалужену мережу банкоматів. Такий вид можна віднести до револьверної кредитної лінії.
Знімати будь-яку кількість грошей (у межах кредитного ліміту, встановленого банком) і в будь-якому місці в різний час дозволяє кредитування фізичних осіб через відкриття пластикових кредиток. Власник картки може знімати гроші необмежену кількість разів до повного використання грошового ліміту на балансі карти.

Кредитування фізосіб

Банк кредитування фізичних осіб здійснює, як правило, на більш короткі терміни, ніж юридичних. Обслуговування приватних осіб має дещо інші ризики, тому для зменшення можливих втрат таке кредитування фізичних осіб банки здійснюють на інших умовах, ніж при роботі з юридичними особами.
Кредитний дім "Фінансовий супермаркет" допоможе залучити вигідний кредит, отримати найбільш сприятливі умови для реалізації будь-яких ваших задумів і бажань. Пріоритетним прагненням в нашій роботі є професіоналізм при обслуговуванні своїх клієнтів.
Ми знайдемо найвигідніший з урахуванням ваших особливостей банк. Кредитування фізичних осіб через нашу фінансову організацію супроводжується ретельно аналізом всіх кредитних пропозицій в Москві і здійснюється з підбором всіх необхідних документів.
Ми маємо тісні зв'язки і великий досвід роботи з кращими банками, що кредитують фізичні особи в Москві. "Фінансовий супермаркет" об'єднав під своїм дахом самих професійних фахівців фінансового сектора столиці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122