воскресенье, 8 апреля 2012 г.

Кредитний портфель Північного банку Ощадбанку Росії перевищив 230 мільярдів рублів

Північний банк Сбербанку Росії продовжує активно нарощувати обсяги бізнесу, сприяючи розвитку регіональної економіки. У I кварталі 2012 року кредитний портфель виріс на 4% і перевищив 230 млрд. руб.

Основу зростання портфеля Північного банку склали роздрібні кредити. З початку року позичкова заборгованість населення збільшилася на 10% і досягла 74 млрд.руб.
Активність спостерігалася по всьому спектру пропонованих кредитних продуктів, однак найкраща динаміка склалася за споживчими кредитами і кредитними картками. При цьому зростання заборгованості за кредитними картками більш ніж на 30% свідчить про величезний потенціал даного продукту.
По напрямку корпоративного кредитування варто відзначити досить новий для Північного банку продукт - кредит "Довіра" для суб'єктів малого бізнесу. Незважаючи на те, що його продажу стартували тільки в кінці 2011 року, до теперішнього часу видано понад 450 кредитів, а залишок заборгованості за ним перевищив 360 млн. руб. Основна причина такої популярності - мінімальний пакет документів і оперативність надання коштів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122