среда, 18 апреля 2012 г.

Як привітати офісного працівника з днем народження

Яке свято зі свят не святкуй, але свій день народження хочеться відзначити по-особливому. Адже це свято суто твій, у цей день тебе оточує стільки усміхнених людей, і всі вони бажають купу побажань. Буває навіть таке, що вітають тебе ті від кого ти зовсім не очікував - так приємно.

Не виключенням є і організації, у яких офісні співробітники вітають один одного. Багато хто задається питанням - "як привітати офісного працівника з днем народження?" (www.gratters.su - "Поздравления с Днем Рождения"). Якщо поміркувати колективно, то можна придумати стільки оригінальних ідей і пропозицій. Головне в цій ситуації не втрачати почуття гумору, адже нас всюди оточують звичайні речі. Адже дивлячись на що-то оригінальна можна з легкістю підняти собі настрій. Хоча при виборі подарунка деяким людям може і не варто жартувати - не зрозуміють.
Найпростіший варіант це сказати іменинникові пару гарних слів і подарувати конвертик з грошима всередині - просто і нехитро. Це на той випадок, якщо вам трапиться буркотлива бухгалтерка. А можна придумати що-небудь оригінальна, припустимо, подаруйте директору свисток і смугастий жезл, а якщо він директор фінансового відділу йому можна подарувати туалетний папір з надрукованими на ній доларами. Можна своєму колезі придумати оригінальні візитки, роздрукувати і піднести як свій подарунок, щоправда, теж підійде не всім.
Цікавим подарунком для свого колеги буде пазл, на якому ви зможете роздрукувати його фотографію або його якесь бажання - машину, курорт, літак і т.д. Оригінальний подарунок можна подати у вигляді ручки, але ручки непростий, а зі зникаючим стрижнем. Такий подарунок надовго запам'ятається вашому колезі.
Багато хто не замислюються над цим, проте один з варіантів поздоровлення - зводите свого співробітника в яке-небудь класне кафе або ресторан і там відсвяткуйте його день народження. Можна окрім колег запросити туди і його близьких, буде дуже весело і несподівано. Такий подарунок запам'ятається надовго.
Зараз ви зможете знайти масу пропозицій і різних варіантів поздоровлення своїх співробітників офісу, а також велику кількість подарунків: книги, гроші, ручки, годинник, прикраси, квіти і т.д. Існує велика кількість різних варіантів привітань, які ви змажете застосувати і на своєму досвіді. Головне знати якості людини, у якого свято і можна сміливо вітати свого колегу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122