воскресенье, 1 апреля 2012 г.

Як взяти вигідний кредит у банку. Відсотки по кредитах і позиках

Кредит під низький відсоток у банку. Відсотки по кредитах і позиках

Банківська сфера у Росії почала бурхливо розвиватися і стрімко після падіння СРСР дефолту і смути початку 90х. Тоді наші співгромадяни дізналися багато нового - офшори, швейцарські банки, кредити, вклади, іпотеку і багато інших понять. А ще трохи пізніше з'явився новий вид посередників. Вони отримали назву "брокери".


"Broker" з англійської так і перекладається"посередник". Але спочатку вони були на валютних біржах. Потім, при розширенні кредитного ринку Росії з'явилися і кредитні брокери. Зараз брокерський бізнес є одним з найбільш швидко розвиваються і безпечних, який дозволяє його клієнтам не тільки дізнатися, де взяти вигідний кредит, але й реально і без проблем отримати його.
У чому полягає робота брокерських контор і безпосередньо брокерів? Вони мають більше можливостей і варіантів для отримання кредиту під низький відсоток. Раніше такі послуги поширювалися тільки на великі грошові суми: автокредит, іпотека, кредит під низький відсоток для бізнесу.
Зараз же через брокерів можна отримувати товарні кредити або споживчі готівкою. До речі, оформлення товарного кредиту через магазин теж є свого роду брокерської операцією. Зверніть увагу, що подібні позики схвалюються банками набагато частіше, на відміну від кредитів готівкою навіть на меншу суму.
Сервіс кредитних брокерів завжди тримається на вищому рівні. Вони підкажуть, де взяти вигідний кредит у банку, підберуть вам програму з самими низькими відсотками за кредитами та позиками, яка найкраще підходить під ваші запити. Брокери добре знають підводні камені банківських договорів і законодавства, можуть порахувати всі приховані відсотки по кредитах банків і реальну вартість кредиту.
Коли людина встає перед необхідністю взяти кредит, він намагається визначити для себе всі можливі питання кредитному фахівцеві. Але навіть незважаючи на досвід спілкування з банками, кристально чисту кредитну історію та добре знання законів, прості позичальники часто отримують відмову. Хоча самі посередники ніколи не є якими-або гарантами або поручителями. Але чому-то банки рідко їм відмовляють.
Чому позичальнику може бути вигідно звернення в банк через кредитного брокера? У першу чергу, це економія часу. Якщо ви в банк не повернете яку довідку, то вам доведеться приходити туди ще. Тоді як звертаючись до брокера, ви відразу отримуєте список необхідних паперів і банки, де реально діють низькі відсотки по кредитах і позиках. Найчастіше у клієнтів виникає питання - навіщо платити комісію посередника, якщо я можу самостійно промоніторити ситуацію на ринку кредитів і підібрати найбільш вигідну програму з низьким відсотком за кредитами банків?
Але рідко кому приходить в голову проста істина - поквапившись, можна "налетіти" на великі відсотки, приховані комісії або підпункт дрібним шрифтом у договорі, який ви полінуйтеся почитати. До того ж деякі кредитні організації надають пільгові умови кредитування або приємні сюрпризи клієнтам, які звернулися через посередника. Ось і виходить, що самостійно взяти вигідний кредит у банках часом неймовірно складно.
Посередники приводять клієнтів і отримують комісії, банки заробляють на відсотках від кредитів і збільшують свої обороти, а позичальник отримує гроші на більш вигідних умовах. Тепер ви знаєте, як і де взяти вигідні кредити.
Кредитний Дім "Фінансовий супермаркет" гарантує вам отримання кредиту з обраної програми.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122