вторник, 3 апреля 2012 г.

Кредит під заставу автомобіля. Кредит без довідок під заставу



Автомобіль давно перестав бути розкішшю, ставши невід'ємною частиною сімейного побуту. Окрім свого прямого призначення будь-який транспортний засіб може стати гарним страховиком "на чорний день". Багато банків зараз видають кредит під заставу автомобіля, дозволяючи їх власникам вирішувати раптово що виникають фінансові труднощі.

Отримати пристойну суму грошей досить проблематично. На це піде багато сил, часу і нервів. Отримання кредиту без довідок під заставу вашого автомобіля - захід досить швидке і надійне. З нашої ж допомогою кредит під заставу авто можна отримати в найкоротші терміни. Всі супутні заходи ми організуємо і проведемо самі.
Насамперед потрібно проведення оцінки вашого автомобіля. Серед безлічі оціночних організацій ми співпрацюємо тільки з найбільш надійними і вигідними. Після оцінки авто укладається договір, згідно з яким власник підтверджує передачу свого автомобіля в заставу. Кредит з нами стане реальністю набагато швидше.
Найпоширеніший відсоток кредиту під заставу автомобілів становить приблизно 80% від оціночної вартості. Банки пропонують різні умови, сума кредиту постійним клієнтам може досягати 90%. "Фінансовий супермаркет" допоможе отримати максимально можливу відсоток від вартості вашого авто, ставши гарантом перед банком.
Терміни укладання договору нічим не обмежені. Кредит під заставу автомобіля банк може видати як на місяць, так і на кілька років. Якщо виникла необхідність відстрочити виплату кредиту, то термін договору продовжується без особливих проблем. Ми допоможемо оперативно вирішити всі проблеми.
До складання договору на отримання кредиту під заставу авто необхідно залучити професіоналів. Ми маємо достатній досвід подібної роботи. У документі чітко прописуються всі права і обов'язки сторін. З нашою допомогою вся робота з документами проводиться в найкоротші терміни з мінімальними вимогами до клієнта.
Завдання Кредитного будинку - знайти найвигідніший кредит без довідок під заставу автомобіля. Для цього ми знайомимо клієнта з усіма пропозиціями основних банків й радимо найвигідніший і простий варіант. Позичальнику, як правило, залишається лише погодитися із запропонованим варіантом.
При наявності часу і бажання ви можете самі вивчити величезна кількість банківської документації, підібрати оптимальну кредитну пропозицію, зробити підрахунки відсотків, виплат, переплат і т.п. премудрості. Все це можна виконати, але без досвіду і знань оперативно мінливої ситуації на ринку кредитування подібну роботу професійно виконати буде вельми проблематично.
"Фінансовий супермаркет" знайомий з усіма нюансами, які можуть зіпсувати вам настрій при співпраці з фінансовими організаціями. Взявши всю роботу з отримання кредиту на себе, вам ми залишимо лише необхідність прийти в банк за грошима, позбавивши від необхідності гуглити "авто заставу кредит".
Все більше людей віддають перевагу співпраці з кредитними будинками. Заощаджений час вони оцінюють значно дорожче витрачених коштів. Крім тимчасових витрат, "Фінансовий супермаркет" надає грамотні професійні консультації, захищає інтереси своїх клієнтів на всіх стадіях одержання і погашення кредиту під заставу автомобіля в банку.
При необхідності розірвання договору Кредитний дім "Фінансовий супермаркет" в найкоротші терміни допоможе грамотно з юридичної точки зору вирішити всі проблеми з кредитором. Ви отримаєте свій автомобіль в цілості й схоронності, як тільки побажаєте.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122