суббота, 21 апреля 2012 г.

Вивіз будівельного сміття

Мета нашої роботи - зберегти чистоту сучасного міста. Мільйони тонн відходів є одним з результатів діяльності сучасної цивілізації. Вивіз і утилізація побутового та будівельного сміття вирішують одну з найбільш актуальних для міських жителів проблему, пов'язану з екологічною ситуацією в місті.
У великих і маленьких містах виростають нові торгові центри, будуються офісні будівлі і багатоквартирні будинки. Вивіз сміття з будівельного майданчика починається вже на етапі підготовки до будівельних робіт. Для того щоб розчистити майданчик потрібно прибрати зруйновані старі споруди і чагарники, вивезти грунт і дерева. Великогабаритний будівельне сміття заважає будівництві. Прибирання території буде набагато простіше і зручніше, якщо для збору сміття використовуються контейнери різних обсягів для різних типів сміття. Візитною карткою нашої компанії є акуратний і якісно виконана робота з прибирання будівельного сміття www.musorshik.ru.

Вивіз будівельного сміття, який може містити небезпечні речовини, чітко регламентується законодавством. Встановлені екологічні норми і правила безпеки. Діяльність з вивезення сміття підлягає ліцензуванню. Згідно з правилами, для перевезення будівельного сміття служать контейнери і бункери. Спеціалізовані контейнери розрізняють по вантажопідйомності, маси й обсягу. Залежно від вантажопідйомності контейнерів встановлені норми по вазі окремих вантажних місць. Існують певні вимоги, пропоновані до курному будівельного сміття. Врахувати всі ці тонкощі і надати контейнер, який мінімізує витрати по перевезенню і вміщатиме оптимальна кількість сміття, допоможуть наші фахівці.

Вивіз сміття контейнером

Вивіз сміття контейнером на полігон, де потім здійснюється переробка відходів, вирішує одночасно два завдання. Місто зберігає чисті вулиці, а вдруге перероблений сміття приносить користь майбутнім будівництвах. Будівельне сміття, який складається з щебеню, цегли та інших будівельних матеріалів, можна надіслати на вторинну переробку. Вартість житла при такому підході зменшиться на 5-10%. Вивіз сміття контейнерами дає можливість швидко очистити територію, економить кошти і час. Несвоєчасне вивезення сміття і звалища у невстановлених місцях забруднюють навколишнє середовище і обкладаються штрафами. Вивіз будівельного сміття контейнерами у Москві є кращим рішенням, яке дозволяє зберегти всі санітарно-гігієнічних норм і підтримає чистоту в місті і на будівництвах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122