воскресенье, 1 апреля 2012 г.

Найвигідніший автокредит. Пільгове автокредитування

"Фінансовий супермаркет" гарантує своїм клієнтам найвигідніший кредит для придбання як нових, так і автомобілів з пробігом, російського і іноземного виробництва. Кредитний будинок допомагає отримати позику для купівлі легкових і вантажних автомобілів, іншої техніки не тільки в автосалонах, але і з рук.


У чому переваги співпраці з нами? Фахівці допоможуть вибрати найбільш вигідний автокредит за оптимальною схемою, ми працюємо зі страховими компаніями, допомагаючи мінімізувати витрати клієнта на страховку. Допомагаючи одержати в банку кредит, оформити всі необхідні документи за найкоротший час, ми, тим не менш, надаємо вам право самим вибрати страхову компанію, з якою бажаєте співпрацювати.
Всього пару років тому заробила програма пільгового автокредитування. Вона дозволяла придбати вироблені в Росії автомобілі з річною відсотковою ставкою до 10%, що майже в два рази менше що склалися на той момент кредитних умов у банківських установах.
Дана програма передбачала погашення державою частини відсотків банку, що перетворило пільгове автокредитування в привабливу програму, якою скористалися значна кількість охочих, підштовхнувши певною мірою автопродажі. Їх зростання склало 10 відсотків.
Незважаючи на активізацію ринку, банки не дуже охоче здійснювали пільгове автокредитування. Чиновники планували видати населенню близько двохсот тисяч автокредитів за пільговою програмі. Банки ж схвалили близько 175 тис. угод, що становить лише приблизно половину від загальної кількості поданих населенням заявок.
Фахівці стверджують, що обережність кредитних установ пов'язана з відстрочкою погашення державою коштів. Термін дії програми - 3 роки. Тому уряд гарантувала компенсацію банкам лише до квітня 2014 року. Останні були не в захваті від такого очікування. Кредитний дім "Фінансовий супермаркет" допоміг багатьом бажаючим отримати найвигідніший автокредит за пільговою програмі завдяки тісній співпраці з головними банками столиці.
Але як же придбати автомобіль, зібраний не в Росії? Переваги цих автомобілів всім відомі. Будь-який автомобіліст мріє сісти за кермо цього "іноземця". Програма пільгового кредитування не передбачає придбання таких автомобілів, тому банки створюють безліч різних схем, привабливих і не дуже, для купівлі іноземної автомобіля.
Розібратися у всьому розмаїтті пропозицій банків, отримати бажаний кредит допоможе "Фінансовий супермаркет". Вигідний автокредит з низькими процентними ставками на тривалий термін знайти не дуже просто, легко заблукавши у розмаїтті пропозицій. Але вони є і є гідним конкурентом пільговому кредитуванню.
Фахівці кредитного будинку пропонують тільки найвигідніші автокредити з оптимальною програмою автострахування. Вам не доведеться шукати сервіси для встановлення сигналізації. Наші партнери з мінімальним в сегменті цінами встановлять будь-яку протиугінну систему на ваш автомобіль.
Плюси від подібного співробітництва з "Фінансовим супермаркетом" - це істотні знижки за страховими полісами. При цьому зберігаються всі гарантійні зобов'язання.
Досить прийти до нас, щоб позбутися від усіх численних проблем, пов'язаних з отриманням вигідного автокредиту. Ми допоможемо знайти позику і зібрати документи. "Фінансовий супермаркет" вирішує абсолютно всі питання по кредиту, оперативно усуває проблеми, проводить будь-які консультації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122