пятница, 6 апреля 2012 г.

Іпотечний житловий кредит

Купити квартиру відбувається далеко не кожен день. Та й сам юридичний процес оформлення житла у власність - процес далеко не тривіальний. Існує дуже багато нюансів, про існування яких дізнаєшся, коли починається операція.

Якщо ви купуєте нерухомість за готівковий розрахунок - ви не наш клієнт. Але якщо ви маєте намір стати власником житла в кредит, то напрямок ваших кроків має йти в бік Кредитного Будинку "Фінансовий супермаркет".
Ми допоможемо вам знайти правильне рішення і задіюємо весь свій професіоналізм для його ефективної реалізації. Іпотечний кредит у Росії - замінована бухта, в якій складно відшукати фарватер для безпечного проходу.
Людина, збираючись взяти іпотечний кредит, хоче максимально на цьому заощадити. Тобто отримати іпотечний житловий кредит з мінімальною процентною ставкою. Орієнтуючись на ваші фінансові можливості, наші фахівці підберуть необхідний вам варіант житла. Реально ви будете знати точну вартість нерухомості на першій консультації.
А це означає, що ви зможете заздалегідь спланувати точний бюджет і розрахувати іпотечний кредит у відповідності з ним.
 Кредитний Дім "Фінансовий супермаркет" є незалежним кредитним брокером. Тобто надаємо реальну інформацію, не спотворюючи об'єктивні дані, оскільки працюємо на створення максимально позитивної ділової репутації. І - як підсумок - нам довіряють. Можете довіряти нам і ви, якщо вас цікавлять діючі на іпотечний кредит програми і схема оптимальної їх реалізації.
Співпраця з нами означає для вас, що ви отримаєте кваліфіковану підтримку і повний юридичний супровід до моменту укладення угоди. На всіх етапах проходження документів ми забезпечуємо контроль над ними. А ви економите час, нерви і гроші.
Треба знати, що іпотечний кредит банки видають на різних умовах і під різний відсоток. Напевно, ви чули, коли радять особливо уважно читати те, що написано дрібним шрифтом у договорі. Але рідко хто по-справжньому вчитується, вдумывается і розуміє викладене. Ми радимо вам не сподіватися на фортуну і хороший розклад зірок, а покластися на серйозні знання і потужний досвід у кредитних операціях, схему іпотечного кредиту заздалегідь.
Визначення іпотечного житлового кредиту свідчить про те, що це особливий вид споживчого кредиту, орієнтований на придбання житлової нерухомості і видається на певний термін. В нашій базі є всі столичні банки, що видають позики подібного роду. Кредитний Дім "Фінансовий супермаркет" допоможе вам підібрати за іпотечним кредитом програми, які гідні вашої уваги.
Перш ніж взяти іпотечні кредити, треба знати деякі їхні особливості. По-перше, кожен банк надає їх на певний термін, середня тривалість якої становить 25-30 років. По-друге, іпотечні кредити в Росії дають як на новобудови, так і на житлові об'єкти вторинного фонду.
Висока вартість нерухомості передбачає високі ризики. Тому банки дуже ретельно стежать за тим, кому і на підставі яких документів вони видають кредити. А вам, як позичальникові, необхідно знати всю інформацію про обов'язкових платежах, нюанси страховки і систему штрафів. Часто може виявитися так, що за іпотечним кредитом банки можуть економити правду", тобто в завуальованій формі приховувати частина важливої інформації.
Щоб уникнути можливих проблем у майбутньому, ми рекомендуємо звернутися в Кредитний дім "Фінансовий супермаркет" - кредитного брокера, який працює на столичному ринку вже досить багато часу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122