пятница, 7 декабря 2012 г.

Як повернути холодильник в магазин?

Ми розповімо про тои, як повернути холодильник в магазин і не стати жертвою продавців шахраїв. Щоб зрозуміти обсяг прав споживача при купівлі складної побутової техніки, слід визначити терміни і підстави для повернення товару, включеного в перелік технічно складних.

Повернення холодильника протягом 7 днів - така можливість з ’ являється у тих покупців, хто здійснював вибір і покупку побутової техніки дистанційним способом, припустимо через інтернет-магазин. Даний термін передбачений для повернення товару, в тому числі й технічно складної, в тих випадках, коли товар був замовлений з каталогу або зразком. Тобто, мова йде про те, що при укладанні договору купівлі-продажу холодильника покупець не бачив саме свій екземпляр, він був переданий йому після укладення угоди.
Повернення холодильника протягом 14 днів - при виявленні недоліків у переданому покупцеві холодильнику, вартість якого була в повному обсязі виплачена при укладанні угоди купівлі-продажу, споживач має право пред'явити продавцю на свій вибір одне з передбачених статтею 18 закону про захист прав споживача вимог. Так як ми говоримо про повернення холодильника, тоді споживач має право вимагати його заміни на товар аналогічної марки належної якості або відмовитися від виконання договору купівлі-продажу і вимагати повернення сплачених за товар грошових коштів.
Повернення холодильника гарантії - після закінчення терміну 14 днів з моменту укладення договору купівлі-продажу, споживач має право повернути товар лише за наявності однієї з таких підстав: істотний недолік, порушення строків усунення недоліків, неможливість використовувати холодильне обладнання протягом 30 днів в один гарантійний рік обслуговування.
Повернення холодильника у кредит - при дотриманні всіх викладених вище правил повернення товару неналежної якості, кредитний холодильник повертається за правилами, які передбачають, що вартість товару повертається в наступному порядку: оплачений за кредитним договором грошовий обсяг коштів перераховують покупцеві, сума, що залишилася передається кредитної організації. Крім того, споживачеві відшкодовується грошова сума, витрачена на оформлення кредиту на покупку побутової техніки.
На перший погляд здається, що повернення товару (холодильника чи іншої технічно складної техніки) досить простий і зрозумілий кожному з покупців, але суперечки виникають часто, свідченням тому є великий обсяг судової практики у справах про захист прав споживачів. Щоб не стати жертвою недобросовісних продавців, зверніться за порадою до юриста, з ним Ви з легкістю вирішити спір у досудовому порядку і повернете свої гроші за неякісний холодильник.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122