суббота, 8 декабря 2012 г.

Інвестиційний портфель з 100%-ной гарантією

Інвесторові 56 років, він одружений, має двох дорослих доньок та сина від першого шлюбу. Частину свого капіталу, призначеного "на старість" і вираженого шестизначною сумою в доларах, він хоче вкласти з максимальною надійністю, що в його розумінні означає 100% -ну гарантію збереження. Іншими умовами клієнта є постійний доступ до грошей і отримання регулярного доходу, який можна використовувати на поточні потреби або реінвестувати. Бажано, щоб виплати перевищували ставку депозиту в солідному західному банку. Він би хотів також легально уникнути податків. У разі смерті гроші повинні бути розподілені в заданій пропорції між усіма дітьми і дружиною. 


Я запропонував клієнту створити інвестиційний портфель з короткострокових (T-Bills) , середньострокових (T-Notes) і довгострокові (T-Bonds) облігацій Казначейства США, використовувати в якості адміністратора портфеля велику міжнародну страхову компанію, а управління інвестиційним портфелем доручити незалежному фінансового консультанта.
Справа в тому, що з наближенням пенсійного віку рекомендується консервативна структура інвестиційного портфеля. Найбільш популярна у подібних випадках структура вкладень - велика частина (70 - 80% ) в облігації, а решта (20 - 30% ) в акції або інші інструменти фондового ринку - не відповідає вимозі про гарантії. Тому було вирішено обмежитися досить простим для розуміння і не викликає сумнівів в плані надійності інструментом - держоблігаціями США. В плані надійності вони набагато привабливіше депозиту, адже в разі банкрутства якого-або Європейського банку державна компенсація складе близько 20 000 євро, що є слабкою втіхою для великого вкладника. Можливо, надалі інвестиційний портфель "розвиватиметься" і в ньому з'являться корпоративні облігації і акції, що в довгостроковій перспективі дозволить підвищити його прибутковість.
Такий портфель дозволяє розраховувати на прибутковість на 30 - 50% вище депозиту. Тоді ставка річного доларового депозиту у Європейському банку з хорошим рейтингом (не нижче А) не перевищувала 2% , а прибутковість інвестиційного портфеля становила 2,6 - 3%. Оскільки облігації в портфелі будуть постійно оновлюватися по мірою погашення, то в разі зростання процентних ставок на ринку прибутковість також зросте (при 5% за депозитом до 6,5 - 7,5% ). У зв'язку із зростанням цін на облігації в минулому році подібні портфелеи подорожчали на 8 - 12%.
Висока ліквідність інвестиційного портфеля забезпечує інвестору доступ до грошей у будь-який момент, а що проводяться два рази на рік купонні виплати за облігаціями можна знімати або реінвестувати - вони будуть надходити на рахунок інвестора в страховій компанії. Податки з них платити не треба - іноземні громадяни або компанії, купили держоблігації США, не обкладаються податком на отриманий дохід. Якщо інвестор не ввозить ці гроші в Росію, то йому не треба платити і місцевий податок на прибуток. Але якщо кошти репатриируются, доведеться сплатити стандартні 13%.
Послуги страхової компанії, яка буде адмініструвати портфель, дозволять попередити можливу конфлікт при спадкуванні капіталу, що надзвичайно важливо для інвестора у зв'язку з другим шлюбом. Досить скласти перелік побажань, які страховик зобов'язаний виконати у разі смерті клієнта. При цьому функції зберігання капіталу і управління ним розділені: страхова компанія "тримає" активи, а керує ними незалежний консультант. Більш докладно про це - в одній з наступних колонок.
Цей портфель - всього лише один з можливих рішень. Особисті обставини і потреби кожної людини унікальні. Доброго здоров'я ваших фінансів.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122