вторник, 25 декабря 2012 г.

Овердрафт та інвестиційне кредитування для бізнесу

У вас є невеликий бізнес і вам потрібні гроші на розширення. Неминуче ви стикаєтеся з питань отримання кредиту. У банку вас будуть питати, на які терміни вам потрібен кредит. Під які відсотки, а головне, на які потреби. Від вашого вибору в більшості випадків буде залежати не тільки переплата за кредитом, але і успіх вашого бізнесу в цілому.

У цій статті ми спробуємо розкласти по поличках види кредитування, які підійдуть для малого бізнесу.
В даний час, банки зі сформований конкуренцією у сфері кредитування пропонують нові програми кредитів. Рекламні афіші рясніють заголовками “інвестиційне кредитування”, “овердрафт” тощо давайте розберемося що це.
Давайте розглянемо першим овердрафт, це вид кредитування, як для юридичних, так і для фізичних осіб. Він передбачає видачу грошей на потреби бізнесу на невеликі терміни. Наприклад, якщо підприємцю потрібно розплатиться у цьому місяці, за поставки чогось, а грошей не вистачає, він бере овердрафт, а у слід місяці виплачує взятий кредит.
Перевагами такого кредиту є швидкість видачі, низькі процентні ставки, а так само те, що не потрібно надавати бізнес плати для доказів платоспроможності. Варто зазначити, що овердрафт видається за порівнянні з іншими кредитними лініями на порівняно невеликий термін. Зазвичай це 30-50 днів.
Так само підприємцям пропонують такий вид кредитування як інвестиційне кредитування. Тут все кардинально відрізняється. Щоб банк видав такий вид кредиту, у вас повинен бути чітко сформульований і обґрунтований бізнес план. Чітко поставлені цілі, такий вид кредиту зазвичай видається на тривалий термін на обумовлені відсотки.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122