суббота, 22 декабря 2012 г.

Лізинг устаткування

Устаткування в даний час це основний засіб праці, без якого не може обійтися жодна виробництво. А займаються виробництвом різні суб'єкти: великі підприємства, невеликий бізнес, а також індивідуальні підприємці. Щоб процес виробництва був найбільш успішний, виробникові необхідно вчасно придбати необхідне обладнання, а також оновлювати вже наявне. У вирішенні цього питання можна скористатися такими кредитними інструментом, як лізинг устаткування.

Кожен виробник повинен знати, що за допомогою нового і сучасного обладнання можна не тільки значно збільшити обсяги виробництва, але і знизити собівартість виробленої продукції. Сучасне обладнання дозволяє також покращувати якість продукції і робити її більш конкурентоспроможної по відношенню до інших виробників.
Не багато виробники можуть дозволити собі придбати необхідне обладнання на власні кошти, тому їм доводиться оформляти кредити на купівлю обладнання. Однак існує ще один спосіб придбання устаткування, цим способом є лізинг устаткування.
Лізинг устаткування це довгострокова фінансова оренда, за закінчення якої виробник викуповує за залишковою вартістю орендоване устаткування. Протягом усього строку оренди обладнання лізингоотримувач (виробник) виплачує лізингодавцю (банк, лізингова компанія) щомісячні платежі, які встановлені договором лізингу.
Орендоване обладнання знаходиться у власності у лізингодавця протягом усього періоду дії договору лізингу. Якщо лізингоодержувач не виконує свої зобов'язання за договором лізингу, то лізингодавець може розірвати договір лізингу і вилучити обладнання. Таким чином, лізинг устаткування це спочатку забезпечена фінансова операція.
Лізингодавець і лізингоотримувач не єдині учасники угоди, оскільки крім них в угоді беруть участь ще продавець устаткування і страховик. Лізингодавець набуває устаткування у продавця, а потім надає це обладнання в оренду лізингоотримувачу з подальшим викупом. При цьому надане в лізинг устаткування підлягає обов'язковому страхування від будь-яких ризиків, а вигодонабувач за договором страхування лізингова компанія.
За договором лізингу зазвичай купується обладнання, яке має довгий процес фізичного зносу. Оскільки до моменту закінчення договору лізингу обладнання може бути зношене. Таким обладнанням більшості випадків є верстати. Проте не багато лізингові компанії надають у лізинг неліквідне обладнання, так як таке обладнання складно буде реалізувати, якщо позичальник не буде виконувати свої зобов'язання.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122