среда, 19 декабря 2012 г.

Кредит на розвиток бізнесу

Наданням кредитів на розвиток бізнесу займаються багато банки і кредитні організації. Подібні кредити користуються попитом у юридичних осіб, які збираються поповнити свої обігові кошти, розширити свою господарську діяльність, а також профінансувати різні комерційні та виробничі проекти.

Проте оформити кредит на розвиток бізнесу можуть дозволити далеко не всі представники малого бізнесу. Незважаючи на всі запевнення і рекламні акції банків, умови по кредитах для бізнесу залишаються не особливо привабливими. До цього можна віднести високі процентні ставки, короткі строки погашення, а також досить складна і тривала процедура оформлення і отримання кредиту.
Характер діяльності індивідуальних підприємців такий, що у них відсутня можливість ведення фінансової звітності в прийнятних для банку формах. А бухгалтерська звітність ведеться таким чином, що вона не відображає реальну фінансову діяльність бізнесу. А банки і кредитні організації у свою чергу вимагають надання схеми діяльності бізнесу, яка повинна бути підтверджена документально.
Крім цього різні банки по-різному враховують коефіцієнт легальності бізнесу. Велика кількість заявок на кредит для розвитку бізнесу отримують відмови після аналізу та оцінки кредитних ризиків. Так як не кожен банк буде брати на себе високі кредитні ризики при видачі кредиту, спираючись при це тільки на словах потенційного позичальника.
При кредитування середнього бізнесу банк розглядає тільки офіційну звітність. Сюди можна віднести податкову звітність та внутрішню первинну звітність, з якої потім формується податкова. Крім цього банки розглядають аудиторські висновки, які складають сторонні аудитори.
Банки розуміють, що компанії, які мають декларований оборот в 90-100 млн. рублів, повинні вести відкриту для податкової інспекції діяльність, а також мати прозору офіційну звітність. З цього складається репутація, престиж і серйозність компанії, а банк цим компенсує можливі кредитні ризики, які пов'язані зі складністю аналізу.
В даний час розмір середньої процентної ставки за кредитів на розвиток бізнесу становить 15%-17% у рублях і 12%-13 в доларах. Розмір процентної ставки та інші умови кредиту залежать від регіональних особливостей бізнесу.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122