понедельник, 31 декабря 2012 г.

Кредитування обігових коштів

Усі види банківських кредитних продуктів, які призначені для юридичних осіб, можна розділити на дві категорії: інвестиційні кредитні продукти і кредити на поповнення і кредитування обігових коштів. Проте отримати кредит на обігові кошти простіше, ніж інвестиційний. У зв'язку з цим кредит на поповнення оборотних коштів є одним із стандартних кредитних продуктів, який користується величезною популярністю.

Даний вид кредиту дуже затребуваний торговими підприємствами, які за рахунок впровадження в оборот додаткових коштів можуть помножити обсяг продажів, а в результаті і прибуток. Оформити такий вид кредиту можна майже в кожному банку, кожен з них має унікальні пропозиції для юридичних осіб.
Але в той же час не все так просто. Для більшості не є секретом те, що фінансову допомогу прагнуть отримати все. Адже більше коштів, вкладених у справу, принесуть більший дохід. Підприємства з полюванням вдаються до оформлення кредиту. Та й банки, незважаючи на економічні проблеми, прагнуть здійснювати кредитування юридичних осіб, оскільки відсотки приносять їм великі доходи.
Однак такими кредитами користуються тільки 16% підприємців, хоча мають гостру потребу в них більше половини. Вся справа в те, що існують строгі обмеження в оцінці ризиків підприємства-позичальника, які диктує регулятор - Центробанк - і не дотримуватися їх не можна. Ці рамки створені у зв'язку з гострою необхідністю. Підписати договір з великої компанією, яка не поверне борг, для банку означає не просто залишитися без прибутку, а і втратити репутацію серед вкладників.
Слід відзначити те, що банки неохоче видають кредитні кошти тільки що заснованим “з нуля” підприємствам. Перше, що обов'язково цікавиться банк - це досвід роботи. Більшість банків вимагають, щоб підприємство було створено більше півроку тому. Але для нормально функціонують фірм кредит на поповнення обігових коштів цілком реальна перспектива. Якщо у підприємства є нерухомість, основні засоби та ще якусь власність на балансі, солідний термін роботи на ринку, непогані фінансові показники, можна вважати таку фірму почесним позичальником.
Слід зазначити, суму грошових коштів, на яку може розраховувати підприємство. Мінімальна сума кредиту на поповнення обігових засобів дорівнює щомісячной сумі обороту підприємства, а максимальна - квартальної.
Оформляючи кредит потрібно бути готовим за нього платити. Однак і брати його потрібно, здійснивши ретельний розрахунок. Кредит на обігові кошти зазвичай видають строком на рік, у вигляді кредитної лінії. Наявний і разовий кредит на обігові кошти.
Слід зазначити такий вид кредиту, як овердрафт - це кредит, який дозволяє клієнтові оплачувати рахунки понад залишок фінансових коштів на розрахунковому рахунку. Потім всі кошти, які надходять на цей розрахунковий рахунок, використовуються на погашення кредиту.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122