воскресенье, 30 декабря 2012 г.

Приватні позики або альтернативні кредити

Приватні позики або як їх ще називають альтернативні кредити, є одним із способів вирішення фінансових проблем у той час, коли банківські та інші види кредитів у зв'язку з тими або іншими причинами, не можуть бути оформлені. Кожен бажаючий може оформити позику під заставу нерухомості для відкриття власного бізнесу або розширення старого, або для вирішення інших фінансових труднощів. Сума щомісячних виплат у рахунок погашення фінансових зобов'язань безпосередньо залежить від суми кредиту, терміну позики і процентної ставки.

Приватні позики використовуються у всьому світі. У нашій країні також дана схема працює вже не перший рік, проте найбільше поширення вона отримала під час кризи, коли банківські кредити в більшості випадків перетворилися в нереальну завдання.
Процес оформлення приватної позики значно простіше процедури оформлення банківського кредиту, оформляючи який необхідно дотримуватися масу формальностей, які все одно безпосередньо не можуть визначити платоспроможність позичальника. З приватними позиками все набагато простіше. Головне вимога для отримання позикових коштів - наявність у власності позичальника досить ліквідного заставного майна.
Приватні позики видаються приватними особами (інвесторами), які володіють вільними фінансовими ресурсами і готові інвестувати їх з великою вигодою, як для себе, так і для позичальника.
Найбільш часто позики під оформляють заставу нерухомості. При це сума приватного позики становить до 80% від ринкової вартості нерухомості, яка виступає об ’ єктом застави. Існують обмеження щодо віку позичальника, йому повинно бути від 18 до 75 років. Строк, на який видається приватний позика, становить від 3 до 12 місяців, при цьому існує можливість продовження договору.
Процентна ставка за користування приватним позикою може складати - 3 - 5 % на місяць. Відсотки виплачуються щомісяця. Можливими видами застави є квартира, приватний будинок, нерухомість комерційного призначення. Приватні позики під заставу нерухомості можна погашати достроково.
Також приватні позики видають під заставу автотранспорту. При це сума позики складає до 60% від ринкової вартості транспортних засобів, які закладаються. Позичальник повинен бути у віці від 20 до 75 років. Термін, на який видається приватний позику, може тривати від 3 днів до 3 місяців.
Денна процентна ставка в даному виді приватного позики складає від 0,25 до 0,85 %. В даному випадку об'єктом застави може виступати легковий автомобіль або мікроавтобус вітчизняного або іноземного виробництва і мотоцикли зарубіжного виробництва.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122