пятница, 28 декабря 2012 г.

Кредити малому бізнесу

В даний час в економіці створюються умови, що сприяють розвитку малого бізнесу та індивідуального підприємництва. Цю тенденцію стали помічати різні банки і кредитні організації, які збільшують перелік своїх кредитних програм, створюючи нові кредити малому бізнесу

На сьогоднішній день існує досить багато кредитних пропозицій малому бізнесу, які включають в себе наступні види кредитування:
  1. Овердрафт. Такий вид кредитування є вельми актуальним серед бізнесменів і підприємців. При цьому не потрібно збиратися великий пакет документів, надавати бізнес-план і чітко обґрунтовувати свою кредитну заявку. Схема кредитування досить проста, при необхідності кредитується розрахунковий рахунок клієнта на суму, зазначену в договорі.
  2. Проектне фінансування. Таке кредитування незамінне при виникненні необхідності купівлі дорогого обладнання. Для цього необхідно подати кредитну заявку в банк, і при схваленні обладнання, що купується буде оформлене договором лізингу. Однак такі послуги надають не багато банків, при цьому процес розгляду кредитної заявки може тривати дуже довго.
  3. Інвестиційне кредитування. Цей кредит, насамперед, підходить для організацій, які вже знайшли і зайняли свою нішу на ринку, але відчуваючи при цьому потреба в позикових коштах для реалізації своїх інвестиційних планів. У таких випадках банки вимагають надання чіткого і грамотного плану з розміщення та освоєння майбутніх інвестицій. Необхідно знати, що таке кредитування вимагає наявність ліквідної застави як забезпечення за кредитом.
  4. Комерційне іпотечне кредитування. Зазвичай це короткострокові цільові позики на купівлю офісних та комерційних приміщень. Подібні кредити досить актуальні для підприємців, які потребують наявності власних приміщень, а не орендованих.
  5. Кредити на придбання власних коштів. Цей вид кредитування дозволяє купувати техніку, виробничі цехи, складські приміщення. При цьому придбане майно виступає в якості застави за кредитом.
  6. Кредит на відкриття бізнесу. Такий кредит отримати досить складно, оскільки для цього потрібно надати чіткий і грамотний бізнес-план. Кредит видається на досить великі суми з-за високих кредитних ризиків, але на початковому етапі побудови бізнесу навіть невеликі суми грають важливу роль.
  7. Венчурне фінансування. Ще один вид кредитування, що допомагає підприємцям на початковому етапі розвитку бізнесу. Такі кредити також є досить ризикованими для банків, тому мають досить високими переплатами, а також видаються не багатьма кредитними установами.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122