четверг, 27 декабря 2012 г.

Іпотечне кредитування - основні особливості

Основні особливості іпотечного кредитування полягають в тому, що житло оформляється відразу в власність покупця. Банк не має права забрати у позичальника цю нерухомість, навіть при не повністю зробленому розрахунку. При купівлі квартири в кредит є можливість отримання додаткових пільг з оподаткування. Такі пільги позичальникові виплачуються за цільове використання кредиту, який конкретно призначений на придбання або будівництво житла.

Банку необхідні гарантії повернення позикової заборгованості та відсотків за користування кредитом. І тому перед видачею банком грошового кредитупозичальник повинен пройти деяку процедуру і відповісти на багато питань банку, так як він піддається досить серйозного ризику. В першу чергу банк-кредитор поцікавиться доходом позичальника, тому, що позичальникові прийдеться витрачати близько половини доходу для погашення боргу перед банком і щомісячних відсотків. Чим вище заробітна плата на день отримання кредиту, тим більшу суму кредиту позичальник зможе отримати.
Обов'язковим питанням банку буде про те, якою вартістю квартиру хоче придбати позичальник і природно, який початковий внесок він у змозі заплатити. Від суми першого внеску буде залежати відсоток іпотечного кредитування, і чим менше буде ця сума першого внеску, тим більший відсоток необхідно буде виплачувати по іпотеці.
У деяких банках існують свої особливості іпотечного кредитування, при яких враховуються лише офіційні доходи, інші ж банки готові включити і все додаткові заробітки в загальну суму доходу. Однак якщо на момент оформлення кредиту, позичальник не працює, позику оформлений не буде, навіть якщо є додаткові доходи. Офіційно оформлених на роботі необхідно бути в будь-якому випадку і навіть якщо позичальник працює, але менше півроку, то цього також не достатньо для оформлення кредиту.
Ще однією з особливістю іпотечного кредитування є те, що багато банків вимагають наявності поручителів при оформленні іпотеки. Банк буде стягувати борги з поручителів, у разі якщо повернути кредит не зможе позичальник. Якщо ж і поручителі виявляться не платоспроможними, то через суд можливий продаж квартири для відшкодування втрат банку.
Кількість поручителів за кредитом безпосередньо залежить від суми майбутнього кредиту. Також чим більше доходи поручителів, тим більшу суму іпотечного кредиту позичальник може розраховувати. Банки дуже часто надають іпотечне кредитування з урахуванням доходів не тільки позичальника, але і доходів всієї його сім'ї. Це звичайно вигідно позичальникові, так як сумарний дохід сім'ї завжди вище, ніж одного з членів його сім'ї.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122