пятница, 7 декабря 2012 г.

Оплата кредиту

Купівля товарів у кредит сьогодні стала надзвичайно поширеною послугою. В кредит купується побутова техніка, автомобілі, нерухомість. За можливість підвищити власний рівень комфорту споживач готовий миритися з вимушеними незручностями. Крім необхідності переплачувати за покупку, потрібно знаходити час і можливість щомісяця вносити платежі. Причому зробити це потрібно строго в обумовлені банком терміни: порушення зобов'язань тягне за собою різні неприємні наслідки.

Втім, сьогодні можна говорити про те, що банки пом'якшують умови, надаючи своїм клієнтам більшу свободу маневру. Так, існує можливість дострокового погашення без будь-яких штрафних санкцій (це пов'язано і з погашенням іпотечного кредиту). Втім, зауважимо: випадки дострокового погашення кредиту можливі тільки в тому випадку, якщо банк не встановлює відповідний мораторій. Як правило, максимальний термін, протягом якого дострокове погашення кредиту (у тому числі іпотечного) неможливо, становить 5 років. Та й самої оплатою кредиту завдяки сучасному рівню розвитку технологій стало займатися нескладно.
На питання: «Де погасити кредит?» сьогодні існує безліч відповідей, і каса у відділенні банку, клієнтом якого ви є, тільки один із способів внести платіж. Причому, як показує практика, не самий зручний. Щоб здійснити оплату кредиту, досить, наприклад, сісти за власний комп'ютер або зайти в магазин, виконати ряд нехитрих маніпуляцій - та сума платежу відправиться до адресата. І це далеко не повний список можливостей, що відкриваються перед споживачами. Зупинимося докладніше на найпоширеніших альтернативні способи оплати.
Способи оплати кредиту
  • Банкомат. Сьогодні платіжні термінали різних банків - часті гості в великих торгових і спортивних центрах, інших громадських місцях. При наявності кредитної картки можна оплатити кредит, списавши потрібну суму з рахунку споживача, або ж внести гроші готівкою (якщо банкомат підтримує таку послугу). В останньому випадку слід пам'ятати, що апарат не видає здачу і приймає тільки паперові купюри.
  • Відділення будь-якого банку. Не має значення, клієнтом якого банку Ви є. Оплату кредиту Ви можете зробити в будь-якому іншому : грошова сума потім буде просто переведена з необхідного адресою. Платіж можна внести готівкою або безготівковим розрахунком - у випадку, якщо у Вас в цьому банку є рахунок. Комісія в обох випадках встановлюється банком, в якому ви здійснюєте платіж.
  • Поштове відділення. Маючи реквізити банку, клієнтом якого Ви є, можна погасити кредит, відправивши необхідну суму поштовим переказом. Комісія Пошти Росії за поштовий переказ - 2%.
  • Погашення кредиту можна здійснити за допомогою електронних грошей. З поширенням інтернету цей спосіб стає досить затребуваним. Як погасити кредит за допомогою електронних платіжних систем (Яндекс. Гроші, WebMoney та ін.)? Достатньо мати зареєстрований гаманець з необхідною сумою на балансі і знати реквізити банківського відділення. А потім кошти просто перераховуються з гаманця на рахунок банку. Комісія в цьому випадку складає 5-6%.
  • Як погасити кредит безготівковим способом? Це можна зробити на Вашому місці роботи. Щомісяця необхідна сума буде відніматися з Вашої зарплати і переводитися в банк. Комісія встановлюється банком, клієнтом якого є Ваше підприємство. Як швидко погасити кредит
Слід пам'ятати, що всі перераховані нижче способи погасити кредит (крім платежів через банкомат) надаються не самим банком, клієнтом якого Ви є, а посередницькими організаціями. Тому варто бути готовими до того, що крім внесення платежу за кредитом потрібно буде сплатити ще й комісійний збір. Він розрізняється залежно від способу, який Ви виберете для погашення боргу перед банком. Тому якщо платити доводиться істотну суму (наприклад, якщо здійснюється погашення іпотечного кредиту), а цілях економії краще скористатися касою свого банку.
Крім того, використання послуг посередників прийнятно тільки в тому випадку, якщо погашення здійснюється завчасно, а саме - за кілька робочих днів (а то й за тиждень) до строку погашення. Любителям вносити платіж в останній день до закінчення терміну можна порекомендувати тільки один спосіб не потрапити в список недобросовісних платників - внести необхідну суму готівкою в касу банку, який надав Вам кредит.
Кредит з «Альт Телеком»: вигідно і зручно!
«Альт Телеком» надає своїм клієнтам можливість робити покупки в кредит. Нами передбачено кілька кредитних програм, з яких Ви напевно зможете вибрати оптимальну. Платежі за кредитами можна здійснювати в наших офісах в Москві (повний список адрес міститься на нашому сайті). Гроші надходять в банк на другий робочий день після дати платежу комісійний збір складає всього 1%. Можливе дострокове погашення кредиту без будь-яких штрафних санкцій.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122