понедельник, 17 декабря 2012 г.

Кредитування юридичних осіб

Комерційні банки не тільки здійснюють кредитування юридичних осіб, вони постійно вдосконалюють кредитну систему, а також вирішують різні виникають проблеми, пов'язані з питаннями кредитування. В останні роки кредитування фізичних і юридичних осіб вийшла на принципово новий рівень розвитку.

На даний час багато комерційні банки мають у своєму переліку кредитних програм кредитні пропозиції для малого, середнього і великого бізнесу. При цьому такі пропозиції представляють собою не тільки звичайна кредитування юридичних осіб, але і надання банківської гарантії відкриття кредитної лінії, а також надання послуг лізингу та факторингу.
Згідно з офіційною статистикою, яка надана Центральним Банком РФ, середні процентні ставки по кредитах, виданих комерційними банками РФ, складають в середньому 11.5% річних. При цьому на початку року розмір процентних ставок становив 13.8% річних. Таким чином, фактично відбувається поступове зниження процентних ставок.
Однак існує ймовірність, що процентні ставки і ставка рефінансування ЦБ РФ можуть незначно піднятися, про це заявив Герман Греф. За словами глави Ощадбанку, кредитування юридичних осіб, яке здійснюється комерційними банками, в даний момент не відповідає належному рівню. А процентні ставки за кредитами не відповідають що склалася в країні економічної ситуації, що може сприяти збільшенню кредитних ризиків.
Прогноз глави Ощадбанку припускає, що якщо банки будуть і далі знижувати процентні ставки за кредитами, то вони втратять частину свого прибутку, а це, у свою чергу, вплине на доходи всієї банківської системи. Тому перш ніж знижувати процентні ставки необхідно удосконалювати кредитування юридичних осіб.
Існуючі дані показують, що кредитування фізичних і юридичних осіб в умовах сформованої в даний час економічної ситуації в країні повинно здійснюватися за більш високими ставками. Це пов'язано, насамперед, з тим, що серед позичальників спостерігається збільшення конкуренції, так як кредити малому бізнесу в даний час видають практично всі комерційні банки. В даний час оформити кредит для ІП можна в будь-якому банку.
На підставі прогнозу Центрального Банку РФ рішення проблеми кредитування юридичних осіб може відбутися тільки при збільшенні ставки рефінансування.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122