суббота, 29 декабря 2012 г.

Кредит малому бізнесу без застави

Якщо ви представник малого бізнесу, тобто, приватний підприємець і вам необхідна певна сума для розвитку підприємства, то кращим варіантом вирішення даного питання стане кредит малому бізнесу без застави і без поручителів під заставу нерухомості. Якщо ж цієї нерухомості у вас не існує, тоді кредит оформляється як беззаставний.

Перевагою кредиту малому бізнесу без застави для представників малого бізнесу без застави є швидкість оформлення договору. Якщо є предмет застави, його потрібно описати, оцінити, якщо ні - отже, і витрати на оформлення зменшуються. Беззаставний кредит у сумі буде в кілька разів менше, ніж заставний. Це й зрозуміло: який банк захоче ризикувати своїм капіталом без заставного майна?
Зате даний вид договору є паличкою-заначкою для приватних підприємців, яким необхідна невелика сума поповнення обороту строком на рік, не більше. Яким же чином банк страхує свої ризики в разі беззаставного кредиту? Відповідь проста: такий кредит малому бізнесу без застави і приватному підприємцю видається за участю поручителя, який має стабільний дохід.
На той випадок, коли представнику малого або середнього бізнесу потрібен кредит без застави і поручителівіснує овердрафт. Для його погашення потрібні лише стабільні грошові надходження на розрахунковий рахунок позичальника.
Щоб отримати кредит без застави, позичальникові не потрібен значний пакет документації, надання свідоцтва про власності на заставне майно, оцінювання його, страхування. Рішення про видачу беззаставного кредиту приймається в найкоротші терміни - від одного до трьох днів. Однак клієнтом банку може стати тільки приватний підприємець, який має досвід роботи на ринку, а також під високі відсотки. Зате кредит позичальнику видається у будь-якій зручній для нього формі: перерахуванню в безготівковій формі, у будь-якій валюті.
Беззаставний кредит малому бізнесу можна використовувати для покриття розривів в касі на розрахункових рахунках, для поповнення грошового обігу для оплати послуг або товарів, для виконання товарного договору. Також за рахунок кредитування можна відремонтувати торгові і виробничі площі, оновити обладнання.
Банк вивчає банківські пропозиції в сфері кредитування представників малого і середнього бізнесу, шукає найбільш вигідні умови кредитування клієнтів, розробляє схему погашення з урахуванням індивідуальних фінансових особливостей кожного підприємця. Таким чином, позичальник замість того, щоб витрачати час на пошуки кредитів без застави на вигідних умовах, користується послугами фінансового банківського консультанта, а в цей час вирішує свої бізнес-завдання.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122