суббота, 29 декабря 2012 г.

Іпотечне кредитування банків

Іпотечне кредитування банків після кризи знову набирає обертів: зростають обсяги видачі кредитів, знижуються ставки, а також відбувається розширення програм кредитування. Позитивним і важливим на іпотечному ринку стало кредитування первинного ринку житла. У новинах все частіше стали з'являтися повідомлення про укладення найбільшими роздрібними банками іпотечних угод з забудовниками.

Видача іпотечних кредитів банками під час кризи сильно зменшилася з-за помітного звуження кола потенційних позичальників, як серед фізичних, так і серед юридичних осіб і тому з поліпшенням у нашій країні фінансового клімату, банки знову звернули свою увагу на кредитування первинної нерухомості. Поліпшення програм на ринку субсидування первинного житла, пов'язано, насамперед, з появою різноманітних спільних програм між забудовниками і банками. Деякі банки готові навіть кредитувати новобудови без початкового внеску, але це поки тільки поодинокі випадки.
Звичайно ж, поява таких кредитних програм, є позитивним чинником у розвитку іпотечних кредитів банків, бо навіть до кризи, кількість кредитують новобудови, банків, коли ставки кредитування знизилися, обмежувалося десятком, так іто майбутньому власнику на більшість новобудов доводилося збирати самостійно всю документацію. В даний час цей процес став набагато простіше, і забудовники представляють за своїм об'єкту всі документи в банк, який вирішує сам про можливість видачі цього об'єкту акредитації на будівництво.
Але у деяких потенційних позичальників, однак, може скластися враження, що іпотечне кредитування банків нав'язується спеціально для придбання житла на первинному ринку. Надивившись по телебаченню сюжетів про тих, хто ризикнув і придбав квартиру на етапі будівництва і тому з обережністю ставляться до придбання новобудов, а тим більше за іпотечним кредитування. Адже, крім того, що необхідно буде виплачувати іпотечний кредит, позичальникові ще й потрібно чекати, коли побудується будинок, що може затягтися не на один рік. Тому, клієнти, як правило, на первинному ринку воліють купувати нерухомість в цілях інвестицій.
Різниця між програмами по іпотечних ставок на готове і споруджуване житло невелика і складає 2-3% максимум. Вибір придбаного житла за іпотечного кредитування банків у тому плані, що купити, первинне або вторинне, завжди залишається за позичальником. Але нове житло, як правило, більш просторий і сучасний, та й коштує дешевше. При купівлі квартири в кредит, більш важливим фактором завжди є її вартість, ніж ставка за кредитом.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122