вторник, 11 декабря 2012 г.

Змусити сплачувати борг за родича ніхто не має права!

Позичальник набрав кредити, а повертати їх не планує, ніж изрядо нервує своїх родичів. Масла у вогонь підливають також банкіри і колектори, які погрожують подати до суду на боржника і описати майно за місцем його проживання. До чого готуватися родичам і чого боятися?

Ситуації, коли син, дочка, чоловік або брат, зареєстровані на вашій житлоплощі і потай від вас оформили купу банківських позик, зустрічаються досить часто. Добре, якщо вони справно платять за кредитом, а якщо - ні? Адже банки і колектори, розшукуючи боржника, почнуть в першу чергу телефонувати за місцем його проживання, лякаючи всіх мешканців житла безрадісними перспективи.
Але чи так все страшно насправді? Розглянемо різні випадки. Якщо родич не зареєстрований у вас в квартирі і ви не були поручителем за його позикою, то хвилюватися взагалі не про що. Тому цей пункт можна пропустити.
Більше проблем доставлять кредитні боржники, прописані у вашій квартирі. Навіть, якщо вони тут давно не живуть, пояснити це банкірам або колекторам, буде дуже складно. Швидше за все, не повірять і будуть продовжувати наполегливо дзвонити, попутно пояснюючи, що скоро подадуть в суд і опишуть все майно.
В суд подати кредитор має право, проте його претензії до боржника ніяк не повинні завдати шкоди іншим людям. Іншими словами, в рахунок боргу судові пристави можуть описати лише майно боржника. А щоб під удар не потрапило майно власників житла, господарям доведеться підготуватися до візиту приставів, зібравши докази. Це можуть бути чеки на придбання предметів, свідоцтва сусідів.
Якщо ж пристави все ж описали майно, яке не належить боржникові, то їх дії можна оскаржити, подав позовну заяву в суд.
Змусити сплачувати борг за родича ніхто не має права. Банк або колектори можуть лише запропонувати вам таку можливість на добровільних засадах, проте ні про яке тиску мови не йде.
Трохи інша ситуація складається з кредитами в подружній парі. За законом подружжя нажите в шлюбі майно ділять навпіл. І якщо під таким майном розуміти кредити, то й відповідальність за їх повернення чоловік з дружиною також ділять навпіл незалежно від того, хто оформляв даний кредит і куди його витратив.
Але бувають випадки, коли один з подружжя оформив кредити ще до вступу в шлюб. У цій ситуації стягнення за кредитом буде звернено на майно того члена сім'ї, який отримав цю позику.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122