понедельник, 17 декабря 2012 г.

Як видають кредит



Напевно ні, не жодного банку, який не видавав би людям кредити. Цінова політика на кредити, формується виходячи з фінансової стратегії банку. Для кожного виду кредиту вона, як правило своя, розрізняють такі види кредитів як: платність,  забезпеченість і цільова спрямованість.

Так само банки при роботі з кредитами використовують таке поняття як терміновість кредиту. Це означає те, що позичальник, підписавши договір при отримання кредиту зобов'язується в призначений термін і не пізньої виплатити певну суму або кредит повністю. Інакше в цьому випадку банк спочатку застосовує штрафні санкції у вигляді підвищених відсотків з повернення кредиту або стягує суму кредиту в повному обсязі і відсотки, які позичальник повинен був виплатити через суд.
Так само для банку та і взагалі для нормального існування кредиту так такого існує поняття “зворотність кредиту”. У цьому слові закладена багато значень, як для позичальника, так і для кредитора. Відсоток зворотності кредиту, самим не посереднім чином впливає на нормальну роботу банку, і його фінансового благополуччя до іншим клієнтам таким позичальникам.
Тому банки змушені приймати такі жорсткі рамки при схвалення кредитів. Відбір позичальників кредитором безпосередньо впливає на відсоток повернення. Адже від цієї операції залежить стабільність роботи банку. Сьогоднішні реалії такі, що як не перевіряй позичальника та його добробут, а так само на яке вкладення позичальник хоче витратити гроші, все рівно є ризик неповернення кредиту з тим чи інших причин. Для цього банки застосовують таку форму зворотності кредиту як “кредит під заставу” для банків такий вид кредиту буде найбільш безпечним.
В цілому забезпечення зворотності кредиту банку є показниками гарної роботи банку. Ми показали лише верхівку цього процесу. Що б банку домогтися гарної повернення кредитів проводиться величезна робота. У час неї з'ясовується реальність доходів позичальника, а також ступінь ризику при видачі кредиту.  Чи є необхідність у заставі для позичальника чи можна видати кредит так. Чітке виконання цих вимог є показником роботи банку.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122