понедельник, 31 декабря 2012 г.

Безвідсоткові позики

Безпроцентні позики є видом відносин характеризується, зобов'язальними характером. Дані відносини регулюються договором позики та чинним Цивільним кодексом Російської Федерації. Чинності договору сторона, яка передає гроші, називається «Займодавец», а сторона, яка приймає гроші чи інше майно визначений договором є «Позичальником».

З предмету договору позики випливає наступне: займодавец передає позичальнику грошові або інші кошти, а позичальник після закінчення зазначеного в договорі терміну зобов'язується повернути взяті кошти у тому ж обсязі.
Договір позики між фізичними особами може полягати в усній та письмовій формі, у разі якщо хоча б однією стороною є юридична особа, договір укладається тільки в письмовому вигляді.
Серед основних видів позик виділяють цільової і державний позики. Перша позика видається, тільки для придбання будь-якої речі, або для здійснення певного виду послуг. Другий характеризується тим, що в якості займодавца виступає держава.
У Російській Федерації широко застосовується практика надання безвідсоткових позик. Безвідсотковий вид зобов'язань вигідний першу чергу різних фондів і некомерційним організаціям, для яких брати кредити і позики в банках дуже накладно. Крім того багато індивідуальні підприємці займають один у одного грошові кошти за договорами безвідсоткових позикдля того, щоб не обтяжувати себе процентними ставками банків і не втрачати багато часу.
У зв'язку з тим, що договір позики може бути складений у простій письмовій формі цей документ здобув велику популярність не тільки серед підприємців, але і серед звичайного населення. Зараз договору позики, якою мірою витісняють звичайні розписки про отримання і повернення грошових коштів.
Деякі банки також здійснюють видачу безвідсоткових позик, як правило, клієнтами, які отримують такі позики від банків, є благодійні або релігійні організації. У свою чергу банк видаючи таку позику, забезпечує собі непогану рекламу, яка в подальшому може бути використана для залучення нових клієнтів.
Оскільки основним документом, що регулює відносини між позичальником і займодавцем, є договір позикиперед тим як підписувати його слід уважно проаналізувати даний договір. У пункті терміни і порядок розрахунків, обов'язково повинно бути зазначено, під який відсоток видається позику, у разі якщо безвідсоткову позику, то відмітка про це умови також повинна бути обумовлено в договорі.

4 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить

  2. Привіт, я пан Люк Астрід, приватного кредиту кредитора, який надає можливість кредити від часу життя. Вам потрібен надзвичайних кредиту, щоб очистити ваші борги або вам потрібна капіталу кредиту для поліпшення вашого бізнесу? Ви відмовився, банків та інших фінансових установ? Вам потрібен кредит або іпотечний кредит консолідації? Не дивитися більше, тому що ми тут, щоб зробити всі ваші фінансові проблеми у минуле. Ми надаємо кошти для людей, які потребують фінансової допомоги, хто поганою кредитною або потрібно грошей, щоб платити за рахунками, інвестувати в бізнес на 3%. Я хочу використовувати цей спосіб повідомити вам, що робити надійний допомоги і бенефіціарій і будуть готові запропонувати вам кредит. Тому сьогодні по електронній пошті на: lucastrid123@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  3. Я настільки вдячна Elegantloanfirm за те, що допомогла мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я настільки вдячний вам, містер Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ОтветитьУдалить
  4. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122