среда, 19 декабря 2012 г.

Лізинг для фізичних осіб, які основні види лізингу бувають

Лізинг - це зручна форма оренди обладнання. Для підприємств це капітальні вкладення в виробниче обладнання. Цей спосіб придбання обладнання дуже вигідний порівняно з іншими кредитними системами або покупкою обладнання за рахунок власних коштів.

Схема роботи лізингу полягає в тому, що лізингова компанія на свої інвестиційні кошти купує дане майно і передає їх в користування підприємства з умовою, що за весь період експлуатації, підприємство зобов'язане сплатити вартість майна, а так само відсотків за кредитом, податків, страхування та оплатити послуги лізингової компанії.
Лізинг поділяється на кілька видів: фінансовий лізинг, зворотний лізинг, левередж лізинг, лізинг-допомога в продажах, сублізинг, оперативний лізинг, мокрий і чистий лізинг.
Фінансовий лізинг - операція з купівлі майна в власність і здача цього майна в оренду на той термін, який передбачений для повної окупності майна (термін служби і повної амортизаціїПри такому операції лізингова компанія повністю окупає своє майно і отримує прибуток.
Зворотний лізинг - являє собою двосторонню угоду. Суть цього лізингу полягає в наступному: власник обладнання (лізингоодержувач) продає його лізингової компанії, а потім сам же це устаткування і бере в оренду як лізингоотримувача.
Левередж лізинг найскладніший з усіх видів лізингу. Цей лізинг з додатковими залученими інвестиціями. В основному він використовується для придбання дуже дорогого обладнання, де одним інвестором не обійтися.
Лізинг-допомога в продажах - це особливий вид угоди між лізинговою компанією і постачальником. Тобто постачальник є посередником між лізинговою компанією і лізингоодержувачем. В основі цієї угоди Є певні умови. Якщо лізингоотримувач раптом стає банкрутом, постачальник зобов'язаний викупити майно у лізингової компанії.
  • Сублізинг. Якщо лізингоотримувач здійснює покупку майна через лізингову компанію, яка є посередником між лізингоодержувачем та іншої лізинговою компанією, то такий вид угоди характеризується як сублізинг. Але якщо в разі неплатоспроможності посередника (лізингової компанії) все основним зобов'язання щодо виплат переходять до лізингоотримувачу.
  • Оперативний лізинг . При такому лізингу обладнання або майно здається в оренду на невеликий термін. Як показала практика в основному цей період становить не більше 3х років. Після завершення оренди лізингова компанія може знову здати дане майно в оренду іншому лізингоотримувачу.
  • Мокрий лізинг. Умови такого договору лізингу включає в себе технічне обслуговування встаткування, страхування і навіть підготовка персоналу для роботи на даному обладнанні, які бере на себе лізингова компанія.
  • Чистий лізинг. Включає в себе всі ті ж самі домовленості, які присутні в мокрий лізинг лише з тією відмінністю, що ці обов'язки бере на себе лізингоодержувач.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122