четверг, 27 декабря 2012 г.

Кредит на відкриття бізнесу

В умовах сучасного ринку, розвиток бізнесу стає можливим здебільшого завдяки кредитування. При відкритті нового бізнесу, виникає необхідність у витратах на оренду приміщення, купівлю обладнання, зарплату співробітникам. Все це вимагає певних матеріальних вкладень. Щоб допомогти молодим починаючим підприємцям, держава розвиває програми кредитування бізнесу.

Для отримання кредиту на відкриття бізнесу, необхідно надати грамотний бізнес-план відкриття і розвитку бізнесу представникам банку. Не менш важлива економічна сторона справи - визначення рентабельності ринку збуту, клієнтської бази. Заставою в такій ситуації зазвичай стає нерухоме имущество.Общая сума застави повинна бути не менше 75% від розміру кредиту. Як другий варіант, вам можуть запропонувати кредит під поручительство.
Кредитування бізнесу на стадії відкриття досить ризиковано для банків. За останні роки обсяг кредитування малого бізнесу виріс, але тим не менш задовольнив попит на такі позики лише на 15-20%. Одним з основних стримуючих чинників для представників банків, є непрозорість бізнесу і відсутність нормального обліку у низки малих і середніх компаній. Проте, багато учасників кредитного ринку все ж гоготовы співпрацювати з починаючим підприємцями.
У їх числі Альфа-Банк, Пробізнесбанку, БІНБАНК, СМП-банк та інші. Так як ризик втрат по кредитуванню початківця бізнесу оцінюється банками на рівні, близькому до 100%, то і процентні ставки нараховуються відповідно. При оцінці проекту, як перспективного, деякі банки беруть участь у статутному капіталі молодої фірми. Не маючи інших варіантів, підприємці погоджуються на такі умови. Банку це забезпечує не тільки процентні платежі, але і частку прибутку підприємства.
Набагато більше шансів для отримання кредиту мають ті, у кого це другий або третій бізнес. Банки з найбільшим бажанням розглядають такі проекти, так як уже налагоджений бізнес може бути джерелом погашення кредиту і забезпечити ліквідну заставу. Якщо об'єктом застави ставати нерухомість, то позичальник має можливість отримати позику в розмірі 90% (а іноді і 100%від вартості житла. В інших випадках, розмір суми вельми обмежений і залежить від політики банків.
Так як політика банків у кредитуванні нового бізнесу не має єдиних правил, то і пакети документів позичальника теж розрізняються. На сайтах потрібних банків можна знайти список всіх необхідних паперів. Добре було б відразу дізнатися, які проекти банк не кредитує.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122