воскресенье, 23 декабря 2012 г.

Що таке поручительство для банківської гарантії

Порука зараз так само поширене, як і кредит під заставу. Суть поруки, як і застави  в тому, що позичальник надає особа, яка розглядає і схвалює банк і у випадку невиплати позичальником суми за кредитом  поручитель зобов ’ язаний виплатити це за позичальника.

Поручителя перевіряють так само як і позичальника т.к адже по суті банк отримує собі як гарантію ще одного платника за позикою. Договори з таким позикою складаються або в 1 документа, де свої підписи ставить як позичальник, так і поручитель. Або у двох документах і поручитель, але отримує свою копію договору поруки. Рішення щодо видачі кредиту банк приймає виходячи з доходів позичальника, так і з розрахунку доходів поручителя поручитель так само повинен бути в змозі повністю виплатити кредит і відсотки по ньому.
З тим, що таке поручитель ми розібралися, давайте тепер розглянемо основні моменти якщо вас хто, то просить стати поручителем. Варто пам'ятати одне з головних те, що ви будете нести матеріальну відповідальність у випадку, якщо позичальник чиїм поручителем ви стали не буде виконувати своїх обов'язків за виплати кредиту.
Не варто стає поручителем у мало знайомих людей, або у люди, яким ви не довіряєте. Ви можуть просто підставити і всі борги за позичання стануть ваші. Варто відзначити ще такий факт, як якщо кредит, за яким ви стали поручителем не виплачувався вчасно то ви, так само як і позичальник з цього кредитом попадеться в так званий чорний список не сумлінних платників. І взяти надалі кредит під ваші потрібні для вас буде дуже проблематично.
Варто відзначити, що в даний час у зв'язку з розвитком кредитних ліній і конкуренції банки все частіше пропонують кредити без поручителів і застави.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122