среда, 26 декабря 2012 г.

Поручитель за кредитом, що робити, щоб не платити.



Прийшовши в банк для отримання кредиту на невідкладні потреби, менеджер перевіряє вас на платоспроможність, а так само всю вашу особисту інформацію є чи у вас чоловік/дружина. І найчастіше просить вас привести людину, який зможе підтвердити вашу платоспроможність, привівши поручителя. Ви радісні, що банк схвалює кредит приводьте вашого друга, друга дружини або просто гарного знайомого для отримання кредиту. І ось ви отримали кредит і купили собі квартиру, машину або що ще.

Але через деякий час у вашому житті почалася чорна смуга. Вас скоротили з роботи або ваш бізнес дав тріщину, і про колишніх доходи мова вже не йде. Банк вам через якийсь час починає надсилати повідомлення про за посади за кредитом і нарахування пені. Ви їдете відпочивати або просто змінюєте місце проживання і благополучно забуваєте про кредит. Але не тут то було, банк чого не не забуде, він так само пам'ятає хто у вас поручитель і вже розсилає листи йому.
Той до того часу вже забув, що кілька місяців або років тому виступав у ролі поручителя по вашому позикою чи то в силу довірливості, толі  вважаючи, що ви зможете віддати той кредит, за яким він виступав поручителем. Давайте розглянемо, в яких випадках ви можете уникнути таких не приємних ситуацій з вашим поручителем. Адже це міг бути ваш кращий друг, а нікому не захочеться втрачати друзів з-за грошей.
В першу чергу потрібно вивчити кредитні документи, які вам дали при отриманні кредиту . Договору поручительства всього два види: солідарний і. — Між цими поняттями різниця невелика. При солідарної відповідальності банк буде відсилати листи як позичальникові кредитом, так і в поручителю, вимагаючи повернення грошей за кредитом.
Якщо договір поруки — то банк відразу піде до поручителя оскільки можливості стягувати з боржника вже не буде (це може бути смерть боржника тощо ситуації коли фізично банк не зможе впливати на боржника). Якщо ви поручитель і потрапили в подібну ситуацію вам необхідно знати про наступні моменти.
  •  Існує обмеження часу на стягнення кредиту з поручителя.
Якщо коротенько, то якщо в договорі не визначено терміни по стягненню з поручителя коштів, то цей термін дорівнює 6 місяців і по закінченню цього терміну банк не може стягувати кошти з поручителя.
  • Це чи є на даний момент у поручителя кошти з яких він може виплачувати борг за кредитом того людини  у якого він був поручителем.
Якщо ви вирішили діяти за такого пункту, то терміново переписуйте все майно на далеких родичів що банк не зміг з вас нічого стягнути.
  • Так само буває таке, коли у поручителя, через якийсь термін виникла необхідність у виплати аліментів.
Це означає, що потрібно швидко розлучається і оформляти 75% аліментів на ваших дітей, якщо такі є. Тут і гроші залишаться в родині і банк не зможе не чого стягнути. Ну тут самі вирішуйте, чи хочете ви розлучається заради такої справи чи ні.
  • Так само якщо раптом поручитель не став ідеї здатним.
Це найскладніший пункт, наврятлі хтось захоче зробити собі довідку про те, що він полягає в психдиспансері.
  • Загальне майно, нажите з дружиною/чоловіком банк заарештувати не може
У цьому випадку якщо є майно, придбане в шлюбі банк забрати його не зможе.
Загалом, перед тим як стає поручителем, звести всі за і проти, не варто погоджуватися на поручительство, якщо ви не впевнені в платоспроможності позичальника, поручителем якого ви хочете стати.

2 комментария:

  1. Вам потрібен кредит для особистого бізнесу? якщо так, будь ласка, зв'яжіться з цією електронною поштою: finance_institute2015@outlook.com~~HEAD=dobj або ви можете зв'язатися з цією електронною поштою: kredi.teklif@gmail.com

    ми даємо кредит на 3% процентної ставки, якщо ви зацікавлені люб'язно зв'язатися з нами зараз.

    ОтветитьУдалить
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122