вторник, 16 августа 2011 г.

Кредити малому і середньому бізнесу, кредитування малого та середнього бізнесу

Сьогодні кредити малому бізнесу вважаються одним з найбільш перспективних напрямків. За відносно невеликий термін з'явилася велика кількість пропозицій у цій галузі, тому фірми, яким потрібен кредит на розвиток малого бізнесу, стоять перед непростим вибором.
Сьогодні кредитування середнього бізнесу ведеться на різних умовах. Можна вибрати відповідну програму за строками, розміру кредиту, умовам отримання позики, процентної ставки і додаткових можливостей, які зроблять кредитування середнього бізнесу в тому чи іншому банку більш вигідним. Навіть детально вивчивши запропоновані на ринку кредити малому і середньому бізнесу, далеко не завжди вдається відразу вибрати найоптимальніший варіант. Розібратися ж в особливостях пропозиції сучасних банків, що видають кредити малому бізнесу, допоможе брокер - компанія, що виступає в ролі посередника між кредитором і кредитуемой організацією.


Наша компанія допомагає отримати кредити малому бізнесу на найвигідніших умовах. Самі ми не займаємося видачею позик, основний напрямок нашої діяльності - підбір найбільш відповідних варіантів, за рахунок яких можна здійснити кредитування малого бізнесу. Послуги кредитних брокерів досить поширені на Заході, проте в Росії це поки відносно нове явище. Головне завдання, яке стоїть перед компанією "Фінанс Плюс" - зробити кредитування малого та середнього бізнесу, мінімізувавши при цьому витрати, що можна зробити шляхом підбору такого варіанту, який би найбільше відповідати запитам клієнта. На відміну від банківських співробітників фахівці нашої компанії будуть представляти Ваші інтереси на всіх тих етапах, на яких виробляється кредитування малого бізнесу. Таким чином, звернувшись в "Фінанс Плюс", Ви зможете заручитися підтримкою кваліфікованих консультантів, яким відомі всі тонкощі роботи. З нами Ви зможете успішно розвивати свою справу, адже кредитування малого та середнього бізнесу за однією з запропонованих нами програм дозволить Вам отримати максимум переваг при мінімальних витратах.

Наші співробітники регулярно знайомляться з новими програмами, спрямованими на кредитування малого бізнесу, тому ми завжди в курсі останніх тенденцій. Звернувшись в "Фінанс Плюс", Ви отримаєте найактуальнішу інформацію щодо того, де і на яких умовах можна отримати кредит малому бізнесу з нуля. Наші фахівці, маючи необхідні знання, зможуть підібрати кредитування малого та середнього бізнесу, яке буде відповідати інтересам Вашої компанії. Ми прорахуємо всі можливі ризики, вивчимо активи фірми, щоб кредит малому бізнесу без застави був виданий з першого разу, без відмови або посилення вимог банку. Це самий простий і ефективний спосіб отримати кредит малому бізнесу з нуля для розвитку своєї справи. Консультанти "Фінанс Плюс" знають, на яких умовах може бути виданий кредит малому бізнесу без застави в тому чи іншому банку, тому запропонують безпрограшний варіант. Вони порекомендують, де знайти найвигідніше кредитування середнього бізнесу, врахувавши все: терміни, суму позики, процентну ставку, можливість дострокового погашення. Крім того, наші співробітники підкажуть, що краще надати в якості застави, щоб кредити малому бізнесу були видані без питань з боку банківських працівників. Отримати кредит на розвиток малого бізнесу з "Фінанс Плюс" можна швидко, зручно і вигідно!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122