пятница, 5 августа 2011 г.

Чи можна купити в кредит в інтернет-магазині?

Купити деякі товари, наприклад, побутову техніку, при нинішній економічній ситуації для більшості з нас досить важко. При залишилася незмінною зарплаті і фантастично виросли ціни купівля товарів у кредит часто є єдиною можливістю придбати потрібну річ. Однак взяти в банку кредит сьогодні не так вже просто: багато банків помітно посилили вимоги до потенційних позичальників.
Великі супермаркети техніки, все частіше пропонують купити в кредит свій товар, а щоб підняти рівень продажів, періодично проводять різні акції. Безумовно, акційні ціни, знижки, спец-пропозиції та інші маркетингові ходи, покликані привернути потенційного покупця, працюють, але виграє від них покупець? Нерідко покупка того ж самого товару через інтернет-магазин , навіть з урахуванням доставки, виявляється набагато вигідніше. Адже магазину, який працює в мережі, не потрібно накручувати ціни за рахунок таких витрат як оренда торгового залу або зарплата продавців.

До недавнього часу вважалося, що інтернет-магазин кредит на покупку товарів не видає. Проте, ряд віртуальних магазинів вже має достатню практику реалізації товарів у кредит , виданого банком, більше того, деякі з них навіть пропонують власну розстрочку . Послуга такого роду зручна, перш за все, жителям невеликих міст, де магазинів, що торгують побутовою технікою, в принципі немає. Процедура оформлення в інтернет-магазині кредиту досить проста. Купуючи товар, клієнт повинен заповнити на сайті відповідну заявку. Підписання договору на покупку товару в кредит здійснюється в момент отримання його в офісі служби доставки або безпосередньо вдома у клієнта, при цьому досить пред'явити копію паспорта та ІПН. Оплачувати на місці потрібно тільки авансовий платіж, всі наступні платежі здійснюються за схемою, зазначеної в договорі.

Звичайно ж, інтернет-магазини , що мають можливість придбати в кредит техніку, кілька ризикують. Не можна виключати ймовірність того, що знайдеться недобросовісний клієнт, який «забуде» про подальші платежі по кредиту. Однак ризик неминучий в будь-якому виді бізнесу. Потенціал же магазинів, які реалізують товари онлайн і оформляють на них розстрочку, грандіозний, і число клієнтів, які купують техніку не виходячи з дому, та ще й у кредит, буде з часом тільки зростати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122