среда, 24 августа 2011 г.

Терміновий кредит

Терміновий кредит - це можливість разового отримання грошових коштів на визначений кредитним договором строк, протягом якого, Банку сплачуються всі належні платежі з обслуговування боргу.


Повернення кредиту (основного боргу) здійснюється за графіком рівними або нерівними частками, або одноразовим погашенням кредиту після закінчення встановленого терміну, виходячи з наданих Клієнтом техніко-економічного обгрунтування суми кредиту та інших документів.


Сплата відсотків здійснюється щомісяця, не пізніше останнього робочого дня місяця, або в день погашення частини основного боргу.

Відмінні особливості:
  • Кредит надається в разовому (одноразове) порядку на певний час в залежності від мети, потреби Клієнта і періоду обороту коштів Клієнта
  • Основна спрямованість використання кредиту - фінансування капітальних витрат бізнесу, оборотний капітал
Перевага термінового кредиту:

Позичальникам гарантується, що поки вони регулярно погашають основний борг та / або нараховані відсотки, отримані ними кредити не будуть відкликані Банком.

1 комментарий:

  1. Доброго дня я є зареєстрованим кредитором приватних грошей. Ми надаємо кредити, щоб допомогти людям, фірмам, які потребують оновлення свого фінансового стану по всьому світу, з дуже мінімальними річними процентними ставками, аніж 2% у період від 30 до 30 років у будь-якій частині світу. Ми надаємо кредити в межах від 5000 до 100 000 000 євро. Наші позики добре застраховані, тому що максимальна безпека є нашим пріоритетом. Зацікавлена ​​особа повинна зв'язатися з нами по електронній пошті: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Ви були відхилені багатьма банками
    Вам потрібні фінанси для розширення вашого бізнесу,
    Вам потрібна особиста позика

    Подайте заявку на отримання кредиту, надішліть деталі нижче:
    1. Повне ім'я
    2. Адреса
    3. Сума
    4. Тривалість періоду
    Номер телефону 5.
    6. Окупація

    Місіс Фаріда Стівен

    ОтветитьУдалить

1122