вторник, 2 августа 2011 г.

Довгострокові кредитні програми (кредити ЄБРР, МБРР та ін)

Довгострокове кредитування набуває все більшого розвитку в нашій країні. Це обумовлюється двома основними причинами. З одного боку, потребами більшості українських підприємств, що потребують суттєвого оновлення та модернізації виробничих потужностей. З іншого боку, збільшеними можливостями вітчизняних банків, що мають на сьогоднішній день необхідну для довгострокового кредитування ресурсну базу.

Важливу роль тут відіграє співпраця українських банків з міжнародними кредитними організаціями (ЄБРР, СБ, МФК та ​​ін), експортними агентствами, банками, що дозволяє фінансувати довгострокові кредитні програми.

Маючи повну інформацію про можливості вітчизняних банків у сфері довгострокового кредитування, фахівці компанії "PRO-Consulting"  завжди знайдуть найбільш оптимальний варіант довгострокового кредитування Вашого підприємства.

Компанія "PRO-Consulting" пропонує Вам свої послуги в отриманні довгострокового фінансування за такими чинним в Україну програмами:
  •     Фінансування великих проектів Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР).
  •     Умови фінансування по лініях Світового банку.
  •     Фінансування малих та середніх підприємств ЄБРР.
Для отримання будь-якого виду довгострокового фінансування компанія-позичальник повинна виконати ряд формалізованих процедур. Звернення до професіоналів з ​​"PRO-Consulting" зробить Ваш шлях до успіху більш стрімким і приємним.

Підготовка пакету документів для отримання довгострокового кредиту.

Надання в банк пакета документів для отримання кредиту тільки на перший погляд може здатися тривіальним процесом. Тим більше, якщо мова йде про довгострокове кредитування. Для професіоналів не існує дрібниць. Адже вимоги щодо наповнення пакету документів можуть істотно відрізнятися в залежності як від специфіки цього кредиту, так і від вимог кожного конкретного банку. Як правило, відсутність достатнього досвіду в роботі з банками призводить до невиправданих втрат часу і часто закінчується недостатньо ефективними рішеннями Ваших фінансових питань. Послуги фахівців нашої компанії в цьому напрямку дозволять Вам уникнути типових помилок, істотно заощадять Ваш час, а також вже на першому етапі співробітництва з банком створять сприятливий імідж Вашої компанії.

Підготовка бізнес-плану для отримання довгострокового кредиту (інвестицій).

Розробка та складання бізнес-плану є необхідним етапом будь-якого інвестиційного проекту. І хоча в Україну обов'язковість складання бізнес-планів законодавчо не закріплена, вирішення питання про притягнення довгострокового кредиту або інвестицій завжди починається з професійно підготовленого бізнес-плану.

В даний час йде процес адаптації закордонного досвіду розробки інвестиційних проектів та складання бізнес-планів до вітчизняних умов. При наданні послуг з бізнес-планування, наша компанія використовує найбільш поширені в даний час стандарти UNIDO  - Організації з промислового розвитку при ООН.

Фахівці компанії  "PRO-Сonsulting"  оперативно і кваліфіковано виконають роботи з бізнес планування будь-якого рівня складності. При цьому в обов'язковому порядку будуть враховані специфічні вимоги фінансових інститутів (інвесторів), яким бізнес-план буде надано для розгляду. Наша компанія розглядає написання будь-якого бізнес-плану не як самоціль, а як засіб отримання необхідних Вам фінансових ресурсів.

Існуючі програми довгострокового кредитування. Консультації з оптимального вибору програми кредитування.

На сьогоднішній день поруч вітчизняних банків розроблені цільові програми довгострокового кредитування. У разі відповідності Вашого підприємства критеріям будь-якої з існуючих програм, істотно зростає швидкість прийняття банком рішення про надання кредитних коштів. Фахівці "PRO-Consulting" допоможуть Вам визначити найбільш підходящу для Вашого підприємства програму довгострокового кредитування.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122