вторник, 16 августа 2011 г.

Кредити юр особам - для юридичних осіб, кредит для ооо, кредит для ип - індивідуальним підприємцям

Основні переваги:
  •     Сума кредиту від 100 000 до 1 млрд.
  •     Термін кредиту до 10 років;
  •     Мінімальний термін розгляду заявки;
  •     Можливість дострокового погашення без штрафів;
  •     Працюємо з усіма регіонами!
    Кредити юридичним особам

Умови кредитування
  •     Валюта кредиту - рублі РФ, долари США, Євро;
  •     По кредитах строком до 36 місяців можлива видача під забезпечення 100% товарів в обороті;
  •     Процентна ставка залежить від обраного варіанта забезпечення і терміну кредиту;
Оплата наших послуг - тільки після отримання кредиту, розмір комісії залежить від багатьох чинників і розраховується індивідуально для кожного клієнта!

Більшість підприємців користується банківськими кредитами для розвитку бізнесу. Працювати з позиковими засобами вигідно, потрібно тільки правильно вибрати форму і умови видачі позики. Сьогодні кредит для юридичних осіб готові видати практично всі банки Москви, при цьому пропонується безліч програм із субсидування різних напрямків бізнесу. До недавнього часу важко було отримати кредит для ВП без застави, тим більше, якщо підприємницька діяльність перебувала в стадії становлення. Однак в останні роки комерційні кредитні установи та банки, що працюють за участю державного капіталу, видають кредит для юридичних осіб та підприємців на пільгових умовах і без заставного забезпечення.

Для того щоб зрозуміти, де можна отримати кредит для ТОВ або інших форм бізнесу на вигідних умовах, треба добре розбиратися в банківських продуктах. Наша організація допомагає вибрати кращі кредитні програми для кожного суб'єкта підприємництва. Бізнес в Росії довгий час не міг ефективно розвиватися, тому що кредит для юридичних осіб видавався на невигідних умовах. Кризові роки посилили важке становище фірм, і держава змушена була вжити рішучих заходів. Сьогодні в Москві можна отримати кредит для ТОВ на тривалий термін без утомливих бюрократичних процедур. Видаються кредити юр особам як під заставу, так і на довірчій основі. Умови видачі позики залежать від цілей і термінів кредитування.
Найбільш охоче банки видають кредит для ТОВ для поповнення оборотних коштів, на модернізацію основних засобів, придбання обладнання. Наші фахівці відмінно знають кредитні умови всіх банків, переваги та недоліки окремих програм. Варто зауважити, що кредит для юридичних осіб, на перший погляд вигідний, може не підходити для конкретної форми бізнесу.

Позичальник, навіть маючи за плечима кредитну історію, не завжди може точно визначити, який банківський продукт буде для нього оптимальним (за термінами і умовами погашення позики). Необхідно зробити розрахунок, після чого вибрати банк, що надає найбільш підходящі кредити юр особам. Це може бути товарний, інвестиційний, комерційний кредит, овердрафт.
Добре відомо, що найважче до останнього часу було отримати кредит для ІП, так як у фізичних осіб, що заснували власну справу, як правило, немає заставного забезпечення та кредитної історії. Банки не хотіли ризикувати через високі ризики неповернення позики. Сьогодні економічні умови змінилися, і кредити індивідуальним підприємцям можна отримати без застави та поручительства протягом 5 днів. Ми готові розглянути і оцінити проект, під який ви берете позику, вибрати оптимальний кредит для ІП, оформити всі документи. Якщо вас цікавлять кредити для індивідуальних підприємців або юридичних осіб, вивчіть наші пропозиції, і ви переконаєтеся в тому, що ми пропонуємо Вам вигідне співробітництво!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122