вторник, 16 августа 2011 г.

Автозалог: кредит під заставу автомобіля, заставу авто - машина залишається у Вас!

Проблеми з грошима бувають у кожної людини. Ми допоможемо Вам вийти з непростої ситуації з легкістю і найменшими втратами. Швидке отримання відсутньої суми з оформленням мінімуму документів стало можливим завдяки роботі нашої компанії. Ви зможете отримати кредит під заставу машини протягом декількох годин. Зараз автозалог стає одним з найпопулярніших способів отримання готівки.


Шановні відвідувачі! Пропонуємо Вам новий продукт на ринку кредитування, автозалог - кредит під заставу автомобіля. Основною перевагою даного продукту є те, що автомобіль залишається у Вас (на відміну від автоломбарду), не потрібно підтвердження доходу, а також кредитор не звертає увагу на кредитну історію. Рішення про видачу кредиту під заставу авто приймається на основі усної інформації, як правило, за 10-15 хвилин. Саме оформлення займає близько години! Кредит під заставу автомобіля - найкраще рішення Ваших фінансових проблем.



Вам в терміновому порядку потрібні фінанси? Усього півгодини піде на оцінку та погодження суми на кредит під заставу Вашого авто. Мінімальний пакет документів - і гроші у вас в руках. Проблеми з поточними кредитами? Автозалог - найкращий вихід із ситуації. Завдяки нам Ви перекриєте існуючу фінансову проблему. У вас не дуже презентабельна кредитна історія, і банк не видає кредит? Компанія "Фінанс плюс" видасть кредит під заставу автомобіля без кредитної історії.
Заповнити заявку на кредит під заставу автомобіля
 
Умови для отримання кредиту під заставу автомобіля:

Позичальник і автомобіль повинні бути зареєстровані
  •     Сума кредиту - до 70% від вартості автомобіля (до 3 млн. рублів)
  •     Термін кредиту - до 1 року
  •     Процентна ставка - 4,5% на місяць
  •     Термін видачі - сума до 1 млн. руб. за 1 годину, сума понад 1 млн. руб. за робочий день
  •     Погашення кредиту - ануїтет (щомісячна сплата рівними частками)
  •     Застава - автомобілі імпортного виробництва (іномарки з 2003 року випуску)
Необхідний пакет документів:
  •     ПТС (оригінал)
  •     Свідоцтво про реєстрацію ТЗ
  •     Паспорт
  •     Водійські права
  •     Два комплекти ключів, а також автомобіль для огляду стану та звірки номерів.
Однією з умов кредитування є утримання у Клієнта комісії за видачу позики, у розмірі 10% від суми договору, що укладається.

Послуга кредит під заставу авто - це найкраще і найшвидше вирішення існуючих фінансових проблем і дуже проста і швидко оформляється кредитна форма. Автозалог в Москві від компанії "Фінанс Плюс" - чудова можливість отримати готівку протягом декількох годин!
Заповнити заявку на кредит під заставу автомобіля

1 комментарий:

  1. У вас очень интересные условия по автозалогу. А с какими автомобилями вы работаете?

    ОтветитьУдалить

1122