четверг, 4 августа 2011 г.

Кредит на житло в Україні

На сьогоднішній день все більше мешканців Україні купують житло в кредит, який можна оформити практично в будь-якому банку.

Іпотечний кредит на житло в Україну - перелік банків дають кредити, прогнози ринку кредитування на 2011 - 2012 рік., провідні банки Україні спрощують умови кредитування, оформити доступне житло в кредит буде реальніше.
Середньостатистична українська сім'я щоб отримати іпотеку в банку, повинна буде внести значний початковий внесок і бути в стані згуртовувати необхідні комісії та внески, все це можливо, якщо пропозиції на ринку кредитування будуть все такими ж темпами стає вигідними не для кредиторів, а для споживачів.

Більшість банків пережили свої важкі кризові часи і почали кредитувати, тим самим створюючи конкуренцію провідним з них, таким як Приватбанк, Райффайзен банк Аваль, Укрсоцбанк та інші.

Як відомо конкуренція породжує пропозицію, і вже зараз спостерігається досить стрімкий розвиток ринку кредитування, якому активно перешкоджає високий рівень інфляції.

Кредит на житло стане вигідним, коли первісний внесок буде мінімальним на тривалі терміни кредитування, це повернення дешевих кредитів, зі ставкою 10-12% річних у гривні, строком більше 10 років.

Вже до кінця 2011 року експерти прогнозують зниження ставок до 13-15% річних, чого не скажеш про терміни кредитування, швидше за все значних змін не відбудеться.

Залишається лише сподіватися на прийдешні, позитивні для нас зміни в кредитуванні на житло в Україні, як європейських країнах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122