вторник, 16 августа 2011 г.

Кредити організаціям: Кредит на відкриття та розвиток бізнесу, кредит для керівників (власників бізнесу)

Наша компанія організовує кредитування бізнесу за різними напрямками. Приймаючи рішення, ми завжди враховуємо структуру підприємства і мети отримання позикових коштів. Замовляючи кредит на розвиток бізнесу, керівник підприємства або індивідуальний підприємець повинен чітко розуміти, що гроші видаються на поворотній основі і повинні бути отримані банком у встановлені терміни.



Саме тому кредитори вимагають у підприємств бізнес-план або інноваційний проект, якщо видається кредит на відкриття бізнесу. Підприємець повинен чітко розуміти, що позикові кошти мають бути використані виключно за призначенням: це позбавить обидві сторони угоди від неприємних моментів надалі. Видаючи кредит для керівників підприємств або індивідуальних підприємців, банки йдуть назустріч клієнтам і пропонують різні програмні продукти. Вибрати найвигідніші для конкретного позичальника умови допомагає наша організація. Ми допоможемо отримати кредит для власників бізнесу на необхідний термін і на кращих умовах.

Наша компанія допомагає оформити кредити організаціям в банках за наступними напрямками:
  1. Поточний кредит (під заставу і на довірчій основі), призначений для придбання оборотних засобів, обладнання, спецтехніки, автомобілів. Форма кредитування вибирається замовником (кредитна лінія або овердрафт), термін повернення позики може становити 3 роки. Існує цей кредит для керівників тільки тих організацій, які працюють з прибутком. Перш ніж дати позитивну відповідь, банки вправі зажадати балансовий звіт.
  2. Інвестиційні кредити організаціям видаються під конкретний проект (важче отримати на будівництво, легше - на виробництво і розвиток послуг). При видачі позикових коштів враховується прибутковість підприємства і те, скільки може бути внесено (до 30%) власних коштів.
  3. Іпотечні комерційні кредити організаціям видаються на тих же умовах, що і при покупці житла. Позика видається позичальнику при оформленні договору купівлі-продажу в ГБР. Запорукою виступає придбане нерухоме майно. Комерційні об'єкти реєструються в реєстрі нежитлового фонду.
  4. Спеціальний кредит на розвиток бізнесу для індивідуальних підприємців. Це можуть бути позики на заставній і довірчій основі. Банки за участю державного капіталу видають позикові кошти на пільгових умовах, тобто під низькі відсотки.
  5. Становить великий інтерес для підприємств усіх форм власності кредит на розвиток бізнесу у формі лізингу. Фінансова оренда означає, що компанія може взяти майно (техніку, обладнання) у власне розпорядження і виплачувати його вартість поступово. При цьому право власності зберігається за орендодавцем. В даному випадку позичальник має проявляти пильність при погашенні боргу, тому що при порушенні умов договору майно вилучається з користування.
  6. Договір факторингу використовується великими компаніями. Банки виплачують заборгованість кредиторів фірми-позичальника. Факторинг надається на строк до трьох місяців.

Ми допомагаємо отримати кредити організаціям усіх форм власності. Щоб ми змогли обрати оптимальну для Вас форму кредитування, необхідно заповнити анкету на нашій сторінці. Питання про отримання позикових коштів буде вирішено в найкоротші терміни.
Заповнити анкету для власників бізнесу

Переваги:
  •     Без застави та поручительств;
  •     Швидке прийняття рішення про видачу кредиту (час розгляду заявки 5 днів);
  •     Спрощений пакет документів;
  •     Гнучка система підтвердження доходу;
  •     Відсутність комісій за супровід та дострокове погашення кредиту.

Основні умови:
  •     Сума кредиту від 100 000 до 3 000 000 грн;
  •     Термін кредиту - до 5 років;
  •     При терміні кредиту від 6 до 60 місяців відсоткова ставка становить від 22% до 27% річних;
  •     Позичальник - індивідуальний підприємець або власник малого бізнесу;
    Вік:
  •     для чоловіків: 25-65 років;
  •     для жінок: 21-65 років.

Документи по бізнесу позичальника

Для індивідуального підприємця:
  • Копія свідоцтва про державну реєстрацію (при поданні оригіналу);
  • Копія свідоцтва про взяття на податковий облік (при поданні оригіналу);
  • Фінансова звітність на останню звітну дату.
Для юридичної особи:
  • Фінансова звітність на останню звітну дату.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122