четверг, 29 марта 2012 г.

Як подати заявку на кредит, як оформити заявку на кредит.

Приймаючи рішення позичити гроші на якісь корисні витрати, підготуйтеся до першого кроку - подачі заявки на кредит.

Подати заявку на кредит у банку можна двома способами: звернувшись безпосередньо в офіс або представництво банку, і - заповнивши електронну анкету прямо на сайті кредитної установи.


У будь-якому випадку, перш ніж заповнити заявку на кредит, варто скористатися можливостями Інтернету і ретельно ознайомитися з усіма умовами, на яких той або інший банк надає кошти. Нелишнем, також, буде вивчити відгуки клієнтів банка.Такая передбачливість вбереже вас від власних помилок або від можливого шахрайства з боку непорядної організації.

В цілому, логіка надання позик така: чим менше хитромудрі вимоги, пропоновані до позичальника - тим дорожче сама позика. Якщо ж, для отримання позики потрібно тисяча довідок, то є шанс отримати гроші на більш лояльних умовах.

Прораховуючи, в яке кредитна установа вигідніше звертатися за грошима, звертайте увагу не тільки на заявлені відсотки, але і всі додаткові комісії. Так, кредит, з демонстративно низькими відсотками, може в підсумку обійтися дорожче позики з більш високою ставкою.
Отже, ви визначилися з банками, куди будете подавати заявки на кредит (краще, якщо це буде кілька установ з приблизно рівними умовами кредитування).

Тепер залишилося мале: оформити заявку на кредит і чекати попереднього висновку експерта. Ви можете пройти цей шлях "ногами" і відвідати офіси кожного з обраних банків. А можете спростити етап первинного запиту, заповнивши заявки на кредит у всі вибрані банки прямо зі свого робочого місця, скориставшись можливостями Мережі .

Подаючи заявку на позику в банк, намагайтеся простежити, щоб інформація , представлена в бланку, була максимально коректної: точної фактично, без граматичних помилок і в повному обсязі. Будьте готові згодом підтвердити всі зазначені факти документально.

Зазвичай, при оформленні заявки на кредит, потенційних позичальників просять вказати дані цивільного паспорта, що засвідчують особу, коротку інформацію про останньому місці роботи та рівень середньомісячного доходу. Якщо запитується більш-менш велика сума, то до зазначеної інформації потрібно додати персональні дані поручителів і відомості про власності, що є предметом застави.

Вирішивши подати заявку на кредит, переконайтеся в надійності вашого кредитора - інформацію про недобросовісних постачальників фінансових послуг завжди можна знайти в Мережі.

Отже, ви отримали позитивну відповідь кредитного експерта - готуйтеся перейти на наступний етап. Тепер ваша задача оперативно зібрати пакет необхідних документів і чекати засідання кредитного комітету, на якому буде прийнято остаточно е рішення про видачу грошей.

У цей період важлива не тільки швидкість, але і якість представлених в банк паперів: не намагайтеся пред'явити підроблені документи - це може привести вас до кримінального переслідування. І вже точно - перекреслить всі шанси отримати кредит. Причому, не тільки в конкретному банку, куди була подана недостовірна інформація, але і у всіх інших "пристойних" кредитних установах: адже, служби безпеки багатьох банків мають загальні бази і "чорні списки".
Перш ніж оформити заявку на позику, об'єктивно оцініть свої сили і потреби: і, якщо вам дійсно потрібні ці гроші, сміливо звертайтеся в банк. Врешті-решт, кредитування - це перевірений роками фінансовий інструмент, що дозволяє розширити ваші можливості.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122