вторник, 27 марта 2012 г.

Під які умови можна взяти кредит без довідки про доходи?

довідка про доходи
Бажаєте взяти кредит без застави та довідки про доходи? Простіше простого! Приблизно так анонсують банки цей вид кредитування. В простоті їм навряд чи відмовиш. Для того щоб взяти кредит готівкою або швидко придбати необхідні побутові товари, зовсім не обов'язково подавати довідку про доходи, цілком досить обмежитися паспортом та ідентифікаційним кодом. Крім мінімального пакета документів, фінансові організації гарантують оперативний відповідь, тому для перевірки платоспроможності клієнта використовують скорингові методи. Якщо дати коротку характеристику позик без довідки про доходи, то можна виділити три ключових моментах:

  •     невелика сума кредиту
  •     спрощена процедура прийняття рішення
  •     висока процентна ставка.
Високі відсотки і невеликі суми позик банки пояснюють високим ризиком неповернення. Наявність довідки про доходи зменшує ризик банку, і, як наслідок, процентну ставку для позичальника. Якщо зіставити два види позики, з наданням довідки про доходи і без неї, то відсотки за останнім варіантом буде на порядок вище. Це порівняння проводиться для двох споживчих кредитів, узятих терміном на 12 місяців. Наприклад, якщо позику оформляється без довідки про доходи для придбання побутової техніки, то це призводить до подорожчання товару в середньому на 10-15%, у порівнянні з кредитом, процедура оформлення за якою передбачає наявність довідки про доходи. Але, тим не менш, це вихід для тих, хто отримує зарплату "в конверті".

Оцінюємо кредитні пропозиції

Для оцінки кредитного портфеля різних банків, звернемося до рейтингу банків-лідерів. Пропозиціями споживчого кредитування рясніють багато проспекти фінансових організацій. Приміром, у банку "Банк Москви", позичальникові пропонується "Быстрокредит", який може бути виданий без довідки про доходи. Правда, для цього необхідно мати у власності автомобіль або протягом півроку здійснити поїздку за кордон. Ставка за цим кредитом становить 25%, а для зарплатних клієнтів банку - 21%. Термін розгляду заявки становить 1 день, позика видається на різний термін від 1 до 2 років, сума кредиту коливається в межах 20 000–100 000 тис. рублів.

Не маєте у власності автомобіль? У такому випадку кредитний пакет Альфа банку напевно буде вельми до речі. Довідка про доходи за пакету "Кредит швидко" не потрібно. Згідно з умовами банку, позика надається на термін 5-8 місяців, з можливістю дострокового погашення через 3 місяці з моменту оформлення договору. Анонсований термін розгляду заявки приблизно 30 хвилин, при цьому сума позики складе 10 000-50 000 рублів. Процентна ставка по цьому виду кредитування 29,9%, щомісячна комісія - 1,99%. При цьому спосіб і графік погашення кредиту - розраховується індивідуально.

Безумовно, перерахувати всі пропозиції фінансових організацій, що надають споживчий кредит без довідки про доходи і поручителів вельми скрутно. Тому для визначення найбільш оптимального варіанту щодо суми кредиту, терміну і способу погашення краще звернутися до наших фахівців, які не тільки допоможуть вибрати кілька альтернативних варіантів, але і будуть сприяти якнайшвидшому вирішення питання на вашу користь.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122