среда, 26 октября 2011 г.

Біжур - виробник жіночого одягу великого розміру

Намагаючись охопити широкий діапазон вимог до утепленою одязі, Біжур розробила вироби для найрізноманітніших умов. Це і спеціальні моделі, розраховані на використання в умовах низьких температур, одяг великих розмірів і молодіжні куртки оптом , всесезонные куртки, а також яскраві зручні міські моделі. Всіх їх відрізняє відповідний підбір високоякісних матеріалів в залежності від того чи іншого призначення і чітка продуманість конструкції аж до найдрібніших деталей. Легка утеплює, одяг Біжур спеціально сконструйована як для щоденного використання , так і для активного відпочинку і міста. Функціональний цікавий дизайн на основі мембранних матеріалів і високоякісних синтетичних утеплювачів Isosoft® надійно захищають у холодних вологих погодних умовах, надаючи повну свободу рухів і максимальний комфорт.
У будь-який час року кожна жінка хоче відчувати себе чудово одягненою. Подвійно красивою буде виглядати вона в ексклюзивної жіночої одежі від нашої компанії "Beejour". Наша робота це верхній одяг великих розмірів для представниць з пишними формами. Зовсім неважливо, який розмір Ви носите, головне при цьому шикарно виглядати і відчувати себе комфортно, незважаючи на погодні умови. Щоб не бути захопленою зненацька з приходом холодів, потрібно вже зараз доглянути для себе відповідний одяг. Куртки і пальто можна переглянути у нашому каталозі на сайті. Пам'ятайте, що головний критерій при виборі одягу на осінь або зиму тільки Ваш смак.
Куртки великих розмірів у звичайних магазинах досить прості і схожі на мішки. На нашу думку це не припустимо. Кожна мріє бути королевою, нехай навіть це буде висловлено лише у зовнішньому вигляді. Виробництво жіночого одягу для пишних дам - наш бізнес, а його, як відомо, роблять під споживача. Саме тому наша жіночий одяг виключно дизайнерська. Вона враховує всі особливості пишних форм, підкреслює їх, приховує дрібні недоліки. Верхній одяг для повних жінок по своєму унікальна. Хоча б тому, що вона піде тільки власниці розміру 50+. Виробник жіночого одягу повинен брати до уваги цей факт, що ми і робимо досить успішно.
Кожен сезон ми намагаємося додати нові моделі, які зацікавлять жінок. Тому запитуйте в магазинах регіонів про наявність продукції від "Beejour". Звичайно, якщо Ви самі оптовик, то можна безпосередньо через наш сайт зв'язатися з нами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122