воскресенье, 23 октября 2011 г.

Бізнес в інтернеті

Фінансова незалежність - тема актуальна у всі часи, і в наш час є прекрасний, доступний кожному спосіб її знайти - це бізнес в інтернеті. Якщо ви вранці тащітесь на сумну роботу, з думками про те, як би її послати подалі, разом з нудними колегами, несправедливим босом, рутиною і маленькою зарплатою, то тема бізнесу в інтернеті це для вас.


Я теж, як і ви, багато раз читав про "чарівні" гаманці і кнопки, кліки, анкети, казино і т.д., коли нишпорив по мережі в пошуках халяви. Через деякий час я прийшов до твердого переконання - що ніхто просто так в інтернеті денге не дає, це ілюзія і обман.

Так що ж - бизнес в интернете міф або реальність? Чи заробляють звичайні люди, сидячи вдома за комп'ютером? Немає. Звичайні люди не заробляють - звичайні базікають в соціальних мережах, сидять іграх, аськах і вбивають свій час. Заробляють незвичайні - ті, хто розуміє, що:
  •     Халявних грошей в інтернеті немає
  •     В інтернеті є гроші і їх можна заробити
  •     Організувати свій бізнес в інтернеті можливо, при додатку певного кол-ва зусиллі та знань
У мережі мільйони сайтів самої різної тематики, і я думаю, очевидно, що люди вже давно знайшли способи заробітку на цих сайтах. На сьогоднішній день власне створення сайтів технічно досить нескладне завдання, навіть для звичайного користувача. Але як перетворити свій сайт в бізнес, реальний бізнес, що приносить регулярний дохід? Це вже складніше, але існують методики для досягнення цієї мети.

Одна з цих методик - школа інтернет бізнесу StartUp. І ось ознаки, які змушують відкинути убік всі думки про чергове лохотроні:
  • Навчання проходить на онлайн-вебінар - провідні витрачають багато часу на спілкування наживо
  • Навчання побудовано поетапно - поки не пройшов певний етап, до наступного не допускають - люди зацікавлені, щоб у вас вийшло
  • Безліч реально працюючих сайтів створених що пройшли навчання - є можливість поспілкуватися і переконатися
  • Ті знання, які дають, дійсно працюють - це видно вже після виконання перших завдань
  • Якщо ви проходите платний курс - надають можливість відмовитися від навчання з поверненням грошей, якщо вам щось не сподобалося, але повторно, після відмови, на будь-яке навчання вже не беруть
  • Школа надає всі дані про себе - ви спілкуєтеся з реальними людьми, маєте справу з легальної організацією
Стаєте незвичайними і успішними!

1 комментарий:

  1. Добры дзень, усе, я Адрык Вадзім, які жыве ў горадзе Курган, хачу падзяліцца з вамі ўсім пра тое, як містэр Бенджамін дапаможа мне атрымаць крэдыт у 15 000 000,00 рублёў, каб пачаць сваю дастаўку харчовых напояў пасля таго, як я працую некалькі гатэляў тут, у Кургане, проста зарабляць на жыццё, але пры гэтым у мяне ўсё яшчэ ўзнікаюць цяжкасці з аплатай арэнднай платы, але я дзякую Богу, што цяпер я працую самастойна з 5 працаўнікамі, якія працуюць на маёй апецы. Проста, калі вы шукаеце фінансавую свабоду, я параю вам звярнуцца да містэра Бенджаміна з гэтым электронным лістом ніжэй і нумарам прыкладання. Lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ОтветитьУдалить

1122