суббота, 29 октября 2011 г.

Міжнародна транспортно-логістична компанія AsstrA

Транспортно-логістична компанія  AsstraТранспортно-логістична компанія AsstrA працює на ринку логістичних послуг з 1993 року. На сьогоднішній момент офіси компанії, що надають такі послуги, розташовуються в 10 країнах Європи, Азії і СНД: Швейцарії, Німеччини, Італії, Польщі, Литві, Росії, Україні, Білорусі, Казахстані та Китаї.


Логістична діяльність компанії відповідає світовим стандартам роботи: AsstrA Associated Traffic AG визнана кращою компанією логістики Росії за результатами рейтингу "Кращий логістичний оператор Росії 2009".

Надійність роботи з AsstrA підтверджена рекомендаціями провідних світових компаній.

Транспортно-логістична компанія AsstrA надає повний спектр послуг: доставка будь-яких видів вантажів, митне оформлення, страхування вантажів, консалтинг у ЗЕД і логістики.

Логістична діяльність компанії застрахована на 1 000 000 Євро по кожному страховому випадку. Страхування забезпечує швейцарська організація Basler Versicherung AG.

Власний сучасний парк автомобілів в Росії, Білорусі та Польщі дозволяє гарантувати клієнтам АсстрА безперебійність в роботі, якість і своєчасність.

Логістична компанія AsstrA створює індивідуальні рішення (транспортно-експедиторськими, митні і т.д.) під вимоги клієнтів.

В 2010 року AsstrA початку впровадження спеціалізованого програмного забезпечення на базі Oracle. Чітке функціонування єдиної інформаційної мережі дозволяє клієнтам холдингу звертатися в будь-який офіс і отримувати актуальну інформацію про вантаж. Такий сервіс по достоїнству оцінюють всі без винятку клієнти.

Основний актив AsstrA - це співробітники. В компанії розроблена ефективна система внутрішнього навчання співробітників, яка дозволяє їм постійно вдосконалювати свої знання та професійні навички. А це безпосередньо пов'язано з високою якістю надаваних послуг.

Клієнтоорієнтованість, ефективність та оперативність в роботі - ось принципи, на яких ґрунтується логістична діяльність AsstrA. Ефективне управління основними бізнес процесами в сфері надання послуг у холдингу здійснюється в рамках системи менеджменту якості, що базується на стандарті ISO 9001:2008. Це є найкращою гарантією якості надаваних клієнтам послуг.

Особливу увагу AsstrA приділяє захисту навколишнього середовища. Тому всі машини відповідають стандартам Євро-3, Євро-4 і Євро-5. Крім того, у холдингу суворо стежать за дотриманням екологічних норм у процесі перевезення вантажів, а також за використанням природних ресурсів, які споживає організація в щоденній роботі.

Група компаній AsstrA надає наступні види послуг:
  •     транспортно-експедиторськими, митні послуги, страхування вантажів;
  •     консалтинг в області логістики і зовнішньоекономічної діяльності;
  •     проектна логістика та торговельні послуги;
  •     розробка і впровадження програмного забезпечення на базі продуктів Oracle для роботи у сфері транспортної та складської логістики.
Можливості компаній AsstrA

Логістична компанія AsstrA пропонує своїм клієнтам повний комплекс послуг у сфері логістики, який включає:
  •     міжнародні вантажоперевезення між країнами ЄС і СНД; Китаю, Південно-Східної Азії і СНД; усередині Росії, у тому числі і власним малотоннажним транспортом, що мають ліцензії та обладнання на перевезення небезпечних вантажів;
  •     митне оформлення вантажів в Німеччині, Італії, Польщі та Білорусі;
  •     страхування вантажів;
  •     консалтинг з питань зовнішньоекономічної діяльності;
  •     розробка оптимальних комплексних транспортно-експедиційними та інших рішень;
  •     розробка і впровадження програмного забезпечення на базі Oracle в області логістики.
Види транспорту, які використовує логістична компанія AsstrA
  •     автомобільний,
  •     залізничний,
  •     повітряний,
  •     водний,
  •     комбінований транспорт (можливість перевантаження з одного такого виду транспорту на інший).
Детальніше на сайті компанії http://www.asstra.ru/

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122