четверг, 20 октября 2011 г.

Колекторні фірми

Колекторні фірми - це відносно недавні гравці на ринку фінансових послуг, які встигли придбати чималу популярність. Зрозуміло, затребуваність їх послуг в значній мірі пов'язана зі складними економічними умовами господарювання і зростанням непогашеної заборгованості навіть у перш сумлінних платників.
Особливості роботи колекторських фірм
Суть роботи колекторських фірм зводиться до стягнення боргів. Як правило, чим раніше компанія, перед якою утворена заборгованість, звертається до такій фірмі, тим більше вона має шансів на швидке стягнення боргу в повному обсязі. Проте навіть за найскладніших заборгованості колекторні фірми знаходять можливості переконання й примуса боржників до їх погашення боргів.

Методи роботи колекторських фірм
У роботі колекторських фірм можна виділити три етапи послідовного впливу на несумлінного платника:
  • soft collection - це "м'яке" заочне вплив на боржника з повідомленням про те, що стягнення його боргу передано в колекторську фірму, а також нагадуванням про суму боргу та обставин виникнення. На цьому етапі використовуються телефонні дзвінки, електронні листи, СМС-розсилки, факси й т.п.;
  • hard collection - це особисте спілкування з боржником, що не відреагував на заочні форми впливу. Як правило, мета колекторських фірм на цьому етапі - розробка і узгодження графіка погашення боргу, а також попередження боржника про можливі наслідки ухилення від його сплати;
  • legal collection - це останній етап стягнення боргу, який застосовується в тих випадках, коли попередні не дали результату. На цьому етапі колекторні фірми займаються складанням судового позову і захистом інтересів свого клієнта в залі суду.
Перед подачею позову колекторні фірми повинні вивчити фінансове становище боржника і оцінити, наскільки перспективно стягнення боргу через суд. Якщо є реальні перспективи судового стягнення боргу, то представник колекторської фірми захищає інтереси клієнта в суді, клопоче про прийняття необхідних забезпечувальних захід і накладення стягнення на майно боржника.

Участь професійних колекторських фірм, використання спеціальних методів роботи призводить до високих результатів при стягненні боргів. Зрозуміло, досвідчені колектори повинні володіти і технікою переконання боржників і навички ведення переговорів, і знаннями в галузі психології.
Наша компанія пропонує фінансові консультації в сфері стягнення боргів. Ми допоможемо вибрати професійну колекторську фірму, яка має необхідний досвід роботи в цій сфері і надає повний цикл колекторських послуг.

Любителям зимних видов спорта, среди которых немало и банковских работников, будет полезен сайт биатлон 2012,на котором освещаются все самые значимые события из мира биатлона. Биатлон - один из самых зрелищных видов зимнего многоборья.

1 комментарий:

  1. финансовое восстановление с помощью Бенджамина Ли. электронная почта: 247officedept@gmail.com это его адрес электронной почты, а это его номер в WhatsApp + 1-989-394-3740. Я Леонардо Хьюго, агроном, который смог возродить умирающее производство кормов для скота с помощью милостивого кредитора, известного как Бенджамин Бриэль Ли, кредитный офицер. Я хочу, чтобы вы знали, что его служение - это подходящее место для вас, чтобы решить все ваши финансовые проблемы, потому что я живое свидетельство, и я не могу просто держать это при себе, когда другие ищут способ получить финансовую поддержку. Я хочу, чтобы вы все связались с этим посланным богом кредитором, используя указанные данные, чтобы стать участником этой прекрасной возможности, а также они работают с хорошим / уважаемым банком, который без задержки переводит деньги на мой счет.

    ОтветитьУдалить

1122