понедельник, 13 августа 2012 г.

Як взяти кредит (гроші) online швидко і під невеликий відсоток

Взяти, наприклад, необхідність придбання нерухомості (коли при цьому важливі вигідні кредити) - звичайний аванс на роботі навряд чи вирішить цю проблему. У результаті можна сказати, що цілі та зміст фінансових коштів взаємозалежні, і, таким чином, повинні розглядатися відповідно.

Взяти кредит (гроші методом авансу) на роботі

Варто відразу зазначити той факт, що на деяких підприємствах така міра не практикується, а в компаніях і заводах часів СРСР така традиція залишається і донині. Для отримання авансу необхідно написати заяву, або просто пояснити ситуацію керівникові. На підприємствах, де аванс не виплачується, можна попросити перерахування заробітної плати за вже пройшли робочі дні. Також можна відправитися у відпустку, тоді на робочий рахунок буде нараховано відпускні, які можна витратити на будь-які потреби. У будь-якому випадку, це вигідні кредити - гроші на руки надходять на вимогу, з тією лише різницею, що сума не така вже й велика. 

Позику коштів 

Різниця між отриманням авансу і позикою - це вже є кредитними відносинами, так як відбувається передача коштів у борг на яке або час. У будь-якому випадку, аванс на роботі або позикові кошти - це звичайні гроші в кредит, низька ставка (або нульова) яких забезпечить вам мінімальний відсоток повернення. Якщо сума невелика, тоді можна попросити гроші в борг до зарплати (гроші в кредит під невеликий відсоток), тому що позика буде менше, ніж оклад. Очевидно, що такі кредитні відносини рідко оформляються документально: тому що багато хто вважають, що краще вже зовсім не давати гроші в кредит, ніж принижувати людини кредитної запискою. Але така тенденція спостерігається тільки в Росії, а ось у Німеччині позичальник самостійно без будь-яких нагадувань складе розписку про те, що поверне отриману суму.
Позику у знайомих - це спрощена форма варіанти гроші в кредит - низька ставка, так як взята в борг сума є невеликий, так і термін, відповідно, короткий. Але якщо необхідна більша сума, то треба підходити до процесу позики з більшою відповідальністю і серйозністю, навіть якщо борг надають знайомі. До речі, можна займати і у незнайомих (див. гроші на будинок в кредит), благо на сьогоднішній день глобальна мережа надає таку можливість. Для того щоб таким способом взяти гроші в кредит, online заявка повинна бути складена грамотно і з максимальним об'ємом інформації. Попередньо потрібно дізнатися, яка сума є у знайомих і чи готові вони взагалі її віддати в борг. Якщо не виникає жодних проблем, то бажано описати цілі, для яких береться сума, а також визначити строк погашення боргу. Гроші в кредит на купівлю нової нерухомості і борг на придбання холодильника - це дві абсолютно різні речі. Одна справа, коли від придбаної речі можна просто позбутися і віддати борг, і зовсім інше, коли необхідно маніпулювати нерухомістю, щоб позбутися від кредитної відповідальності.

1 комментарий:

  1. Ви всі повинні бути дуже обережними з усіма цими людьми, які стверджують, що кредитори, я був шахрайським 4 рази, поки я зустрітися з одним, який познайомив мене з г-н Марк Вільямс Річардсон Кліффорд позики компанії. я отримати кредит від цієї компанії. Будь ласка, будьте обережні, добре, якщо вам потрібен кредит, то я раджу вам зв'язатися з цією ж компанії для отримання кредиту. Я працював з ними, і я довіряю їм зараз. тут компанія менеджер по електронній пошті: managingdirectorrclc@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122