понедельник, 13 августа 2012 г.

Як взяти кредит онлайн?

Всесвітня павутина пропонує сьогодні кілька можливостей для тих, хто в пошуках кредиту не хоче їздити по банківських офісів і стояти в чергах. Завдяки Мережі банкіри самі знайдуть споживача і запропонують йому свої послуги.
Класичний спосіб отримати кредит онлайн - це заходити на сайти великих банків і, якщо там є відповідний сервіс, заповнювати анкету. Після заповнення громадянин чекає 4-5 робочих днів відповідь з банку. І якщо він виявиться позитивним, вже їде в сам банк, щоб довезти потрібні документи, підписати кредитний договір і забрати гроші.
Є в цьому тільки одна незручність - багато банків і заздалегідь передбачити, де тобі схвалять кредит - складно. У результаті людина, заповнюючи десятки анкет, може витратити багато часу і сил. Набагато простіше скористатися спеціальними сервісами.
Наприклад, на Банк.ги користувачеві потрібно тільки 1 раз заповнити 4-х крокове онлайн заявку на кредит. І на цьому все. В базі сервісу величезна кількість банків-партнерів. Серед них фахівці підберуть під умови яких підходить позичальник. А умови можуть бути різними: хто-то не може привести поручителя, хто-то принести довідку про доходи, а у третього, наприклад, зіпсована кредитна історія. Залежно від зазначених умов анкету позичальника передадуть в потрібні банки.
Вивчивши отримані дані, вже співробітник банку зв'яжеться з позичальником і скаже, коли можна буде під'їхати і забрати кредитну карту.
Ще одна з можливостей оформити кредит онлайн - це звернутися на біржу кредитів. В інтернеті сьогодні є кілька платформ, які зводять людей, які мріють дати в борг під відсотки і бажаючих ці гроші взяти. Серед висунутих умов обов'язково громадянство РФ, вік більше 18 років, підтвердження щомісячного доходу. Особливою популярністю дані платформи поки не користуються з-за високих ставок за позиками (15-100%).
Кому не потрібні гроші, можуть, не виходячи з дому, купити в кредит побутову техніку. Для цього потрібно вибрати в інтернет-магазині товар і до нього кредитну програму. За вказаною електронної скриньки висилаєте відскановану копію лицьовій частині паспорта, сторінки з пропискою, а також заповнену анкету.
Як правило, протягом дня банк приймає рішення по заявці, і в разі позитивної відповіді рітейлер зв'яжеться з вами, щоб уточнити місце доставки вашої покупки. При отриманні товару, вас попросять надати оригінал паспорта, підписати кредитний договір і зробити перший внесок за покупку. Далі вже розплачуєтеся з банком.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122