среда, 7 сентября 2011 г.

Нанокредіти в WebMoney (WMZ кредити)

Кожний власник персонального атестата(*) WebMoney Transfer незалежно від терміну реєстрації в системі, віку атестата та бізнес-рівня (BL) може отримати у нас автоматичний (Протягом 1 хвилини, цілодобово) кредит у сумі до 500 WMZ на строк до 10 днів.

Кожного разу, повертаючи нанокредіт, позичальник отримує певну кількість балів, що залежить від суми та строку кредиту. Накопичені бали за спеціальною формулою автоматично збільшують кредитний ліміт позичальника на 2 WMZ. В особистому кабінеті відображається інформація про загальну суму накопичених балів і про суму балів, необхідної для збільшення кредитного ліміту на 2 WMZ.

Максимально можливий кредитний ліміт по Нанокредітам становить 500 WMZ.


Кредитний ліміт, WMZ Термін кредиту, днів Процентна ставка,%**
до 25 WMZ до 5 днів 1,8%
25,01 - 50
до 10 днів
1,3%
50,01 - 75
до 10 днів
0,7%
75,01 - 500
до 10 днів
0,3%
Перехід між рівнями відбувається автоматично, Без участі оператора.

Використовуючи нанокредіти, позичальник формує свою кредитну історію в нашому сервісі, що знаходить відображення в показнику ЕКІ. Якщо пізніше позичальник захоче відкрити кредитну лінію в LendMoney.ru, що склалася кредитна історія дозволить претендувати на більш пільгові умови обслуговування. Зокрема, процентна ставка по кредитах, що надаються за нашими кредитними лініями, прямо залежить від показника ЕКІ позичальника.

Для отримання нанокредіта у позичальника не повинно бути претензій у Арбітражі WebMoney Transfer, а також повинна бути відсутнім заборгованість на WMC-гаманці (допускається і не враховується заборгованість сервісу).

(*) Ви можете отримати персональний атестат в нашому сервісі, Або у наших повірених реєстраторів, або у будь-яких інших реєстраторів WebMoney, Або в Атестаційний центр WebMoney.

(**) Процентна ставка на добу. Позичальник оплачує витрати сервісу на оплату комісій WebMoney: 0.8% від суми видаваного кредиту та 0.1% від суми повернутого кредиту за операції з кредитним гаманцем WMD


Важливо знати! Наслідки неповернення нанокредіта у встановлені терміни:

  • WMID позичальника блокується системою WebMoney, обнуляється BL (бізнес рівень), і змінюється алгоритм роботи кіпера - всі вступники кошти автоматично списуються на користь LendMoney.ru. Санкція знімається у разі повного погашення позики;
  • WMID позичальника заноситься в стоп-лист LendMoney.ru і блокується на подальше використання будь-яких внутрішніх кредитних сервісів. Санкція знімається у разі повного погашення позики, сплати штрафу в 5% (одноразово) від суми позики (але не менше 2 WMZ) за несвоєчасне погашення позики та компенсації періоду затримки повернення по поточній ставці позики. Штрафні санкції нараховуються на основну суму позики, а не на залишок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122