суббота, 3 сентября 2011 г.

Як заробити гроші сидячи вдома?

Як заробити гроші в інтернеті новачкові? Це питання хвилює багатьох людей, які хочуть дізнатися як створити сайт і як заробити багато грошей в мережі без вкладень, працюючи при цьому виключно на себе. У цьому випадку можливість заробити гроші через інтернет здається їм найбільш привабливою і цікавою. У цій статті ви знайдете відомості про те, як заробити в інтернеті новачкові без вкладень, без початкового досвіду і знань, але з величезним бажанням розібратися з тим, як заробити гроші через інтернет. Бажання заробити гроші - це найголовніше, без нього у вас нічого не вийде. Якщо ви не з тих, хто кидає роботу на пів шляху, тоді ця стаття про те, як заробити в мережі для вас.



Звичайно, як заробити мільйон я не скажу, а ви отримаєте багато корисної та актуальної інформації про те, як заробити через інтернет webmoney на своєму сайті. Тут я описав як заробити в інтернеті з нуля новачкові, так і досвідченому вебмастера. Практично всі випробувано особисто мною за останні роки роботи в інтернеті. Описані в статті можливості заробити гроші через інтернет - це актуальні на даний момент способи отримати додатковий дохід і заробіток в інтернеті . З цієї статті ви дізнаєтеся, як заробити в інтернеті без вкладень прямо зараз і як заробити на форекс - ринку обміну валют. Додаткову інформацію можна отримати тут: как заработать деньги сидя дома.

Як заробити гроші в інтернеті новачкові?

Як можна швидко заробити гроші?

Нинішній темп життя диктує нам свої правила. Кожен з нас хоче мати роботу, яка була б до душі, при цьому потрібен стабільний і високий дохід. Включивши телевізор, на кожному каналі показують всілякі телешоу, де висвітлюється богемне життя, яка нам - простим смертним, не по кишені ... як заробити багато грошей ? Якщо ми і в змозі заробити на BMW останньої моделі, щоденний вечеря в гарному ресторані, то в процесі заробітку грошей на такого роду розваги піде весь наш вільний час.

До чого тоді все це? Як заробити гроші сидячи вдома? Відповідь на це питання може дати нам інтернет, сторінки якого рясніють різними пропозиціями про те, як швидко заробити гроші в інтернеті без вкладень . Сам по собі напрошується питання - як заробити в інтернеті новачкові? Ви можете писати статті, просувати свій товар або послуги, брати участь у всіляких партнерських програмах, створювати сайти, нарешті, можна просто постити на форумах і блогах, або переходити по посиланнях і грати в ігри - це теж за гроші.

Ось моя відповідь на ваше запитання про те, "як заробити гроші в інтернеті?". Найпрекрасніше в можливості заробити гроші в інтернет це те, що ти сам собі господар. Хочеш поїхати на море? У будь-який зручний час можна зібрати валізу і махнути куди душа забажає. Все це нам забезпечує заробіток в інеті. Головне пам'ятайте, що не можна швидко заробити в інтернеті, потрібно довго працювати, не шукайте легких шляхів. Давайте детальніше зупинимося на тому, як заробити гроші в інтернеті прямо зараз, без вкладень початкових коштів і часу.
Як заробити гроші через інтернет?

Реєстрація електронного гаманця WebMoney

Для того, щоб заробити в інтернет wmz, перш за все необхідно завести електронний гаманець. Однією з найпопулярніших електронних платіжних систем є WebMoney. Отримати свій електронний гаманець і заробити WebMoney в інтернеті без вкладень, можна не встаючи з-за комп'ютерного крісла. Досить зайти на офіційний сайт компанії, викачати спеціальну програму та зареєструватись в системі. У майбутньому на електронний гаманець буде стікатися весь ваш заробіток в інтернеті wmz. Через WebMoney ви зможете заробити грошей , купувати різні товари, оплачувати комунальні послуги, вносити оплату за мобільний зв'язок, виводити гроші з рахунку перетворюючи їх у готівку, а так само обмінювати wmz (долари) на wmr (рублі).
Заробіток в інтернеті без вкладень для початківців

Будь-яка робота вимагає певних знань, а це означає, що вам потрібна хороша матеріальна база для її виконання. Багатьох цікавить таке питання, як заробити в інтернеті гроші без вкладень? Існують різні способи заробітку, а саме:

1) Заробіток на кліках

Перший спосіб з накопичення початкового капіталу в інтернеті це реферальство - заробіток в інтернеті без вкладень для початківців, його часто називають заробіток в інтернеті на кліках. Це найпростіший і низькооплачувана заробіток в мережі. В основному заробіток в інтернеті за кліки підходить для людей, які марять думкою заробити в інтернеті прямо зараз, моментально. Його також можна визначити як додатковий заробіток на дому. Так, заробити гроші в інтернеті на кліках може навіть домогосподарка. Суть такого заробітку полягає в переході по посиланнях, які вам надає рекламодавець. Це здавалося б марне заняття досить прибутково, але не для реферала, а для господаря сайту на який веде посилання. Між іншим, це теж непоганий заробіток, але для цього потрібен власний сайт, про це йтиметься трохи нижче. Заробити на кліках можна, але не дуже багато. Принаймні питання як заробити грошей з часом відпаде у вас сам собою.

2) Постинг на форумах

Ще одна можливість отримати заробіток в інтернеті з нуля - постинг на форумах. Вам платять за те, що ви заходите на форуми або інші майданчики, де потрібно написати коментарі або відгуки. Платять трохи, але все-таки можна заробити в інтернеті початковий капітал для того, щоб надалі мати можливість займатися чимось більш серйозним, наприклад просуванням сайтів та їх монетизацією . Постинг на форумах ідеально підходить тим, хто хоче заробити в інтернеті прямо зараз.

3) Копірайтинг / Рерайтінг

Заробити свої перші гроші ви можете, якщо вмієте грамотно викладати свої думки або підносити вже існуючу інформацію в новому форматі. Тоді робота копірайтера або рерайтера буде хорошим починанням при напрацюванні стартового капіталу в інтернет-бізнесі, відповість на питання як заробити багато грошей . Слід сказати, що заробити хороші гроші на такому терені здатні не всі. Це копітка і низькооплачувана праця, порівнянний з клавішею посадочних ям для дерев. Набагато приємніше посадити одне дерево і доглядати за ним, насолоджуватися плодами, ніж махати лопатою, перетворюючи процес посадки в конвеєр. В інтернеті великий вибір бірж, де ви зможете продати плоди своєї розумової праці. Новачкам краще буде почати з біржі Advego, там можна заробити гроші в інтернеті не маючи досвіду, напрацювати портфоліо і зрозуміти всі тонкощі написання SEO-текстів. Отримавши певний досвід, можна перебратися на біржу Etxt або TextBroker, тут і замовлення серйозніше, і є можливість підвищити свій рейтинг. Можна виставляти на продаж свої статті, і непогано заробити.

4) Заробіток на файлообмінниках

Можна спробувати заробити і на файлообмінниках. Заробіток на файлообмінниках - це, напевно, найприємніший інтернет-заробіток, суть його полягає в тому, що існує велика кількість файлообмінників, де ви можете безкоштовно розміщувати свої файли. Але як заробити гроші на цьому? За певну кількість скачувань файлу, який ви розмістили, файлообмінник буде платити вам гроші. Найголовніше заливати цікаві і свіжі файли, які будуть цікаві користувачам мережі. Це можуть бути програми, фільми, фотографії, ігри. Заробіток може складати близько 1-1000 доларів.
Заробіток на своєму сайті або блозі

Отже, у вас на рахунку є достатня кількість грошей для того, щоб перейти на новий рівень і заробити гроші в інтернет . У цьому вам допоможе власний сайт або блог - це вже реальний заробіток в інтернеті без вкладень. Другий варіант значно простіше, але і прибуток в рази менше, принаймні на початковому етапі. Заробити на сайті можна дуже багато. Але перш ніж почати заробляти, для початку потрібно дізнатися як створити сайт , чи не так? Життєво необхідно завантажити програми і книги по створенню сайтів (HTML / CSS, оптимізація). Якщо постаратися, то можна знайти дуже ємні і компактні самовчителі, які зможуть значно спростити вашу працю і більш докладно пояснити, як заробити на своєму сайті. Отримавши необхідні навички, приступаємо до створення сайту, а саме: вибираємо тематику проекту, продумуємо ідею і структуру, наповнюємо його контентом.

Після того як ваш сайт буде готовий, потрібно вибрати хостинг і тарифний план, за яким ви будете оплачувати розміщення і існування свого сайту в мережі. Також вам потрібно буде зареєструвати домен (ім'я сайту) у одного з реєстраторів доменних імен. Вважаю для вас не стане сюрпризом те, що заробляти на своєму сайті набагато приємніше. Це один з найбільш прибуткових способів як заробити в інтернеті . Маючи хороший сайт, можна заробляти гроші на ньому декількома способами, а саме:

а) Контекстна реклама

Суть контекстної реклами полягає в наступному: на своєму сайті ви розміщуєте невеликий інформаційний блок у якому демонструються оголошення рекламодавців. Оголошення мають схожу з вашим сайтом тематику, це потрібно для того, щоб реклама користувалася великим попитом у ваших відвідувачів. Я думаю дівчина, яка зайде на один із сайтів присвячених косметиці, навряд чи зацікавиться розміщеної на головній сторінці рекламою спінінгів. Так от, за кожен клік по оголошенню контекстної реклами, розміщеної на вашому сайті, з рекламодавця знімається сума грошей, яка зараховується на ваш рахунок. У цьому випадку, чим більше відвідувачів у вас на сайті, тим більше грошей ви заробите. Так що контекстна реклама грає ключову роль в заробітку на своєму сайті. Реєструйтеся в Profit Partner і розміщуйте контекстну рекламу від Яндекс.Директ прямо зараз.

б) Продаж посилань

Це другий спосіб заробити на своєму сайті, який не залежить від відвідуваності. Але для того, щоб на ньому заробити, вам необхідний високий тИЦ або PR. Що це таке, запитаєте ви? тИЦ - це тематичний індекс цитування вашого сайту в пошуковій системі Яндекс. Іншими словами, чим більше на ваш сайт посилається інших сайтів, тим більше його тИЦ. Підвищити тІЦ можна різними способами (їх ви можете знайти на моєму блозі), докладно зупинятися на цьому зараз я не буду. Повернемося до теми продажу посилань з вашого сайту. Тут все нагадує замкнуте коло. У вас є сайт з високим тІЦ, але ж існують тисячі сайтів у якого він не такий високий, власники яких були б не проти його підвищити і заодно підняти позиції своїх сайтів в пошукових системах. Для цього вони можуть розмістити свої посилання на інших сайтах з високим тІЦ - ваших сайтах. Чим більше авторитетних сайтів розмішають у себе їх посилання, тим вище стає їх рейтинг в пошукових системах - зростають позиції сайту.

Зареєструйся в TrustLink і почни отримувати пасивний дохід від свого сайту!

в) Партнерські програми

Нарешті поговоримо про сам величезному і затребуваному пласті заробітку за допомогою свого сайту, а саме про партнерські програми. Більша частина грошей, яка крутиться в інтернеті, випливає з продажу різноманітних товарів. Ні на одному зі світових ринків немає такого попиту на різні товари, як на інтернет-ринку. Чим більший попит, тим більше пропозиція. І в такому місці як інтернет будь-який, навіть самий помітний і яскравий продукт, без праці може загубитися. Тому люди, які хочуть продати свій товар, створюють партнерські програми та приймають в них сайти за різними критеріями зазначеним в умовах. Щоб вам стало зрозуміліше, наведу приклад: існує організація, яка займається продажем книг, дана організація зацікавлена ​​в тому, щоб продати якомога більше свого продукту, а ви маєте свій сайт аналогічної тематики і бажання заробити. Ви підключаєтеся до партнерської програми цієї організації, а саме, за кожну продану вами книгу ви отримуєте до 50% від її вартості. Ви можете взяти участь хоч в сотні партнерських програм - це реальний заробіток в інтернеті !

Заробіток на Forex

Заробіток в мережі на біржі forex стоїть осібно. Для того, щоб почати заробляти на біржі, перш за все необхідно завантажити та встановити на свій комп'ютер спеціальну програму, за допомогою якої ви будете проводити маніпуляції для збагачення. Після того, як з технічною стороною процесу все буде залагоджено, не завадить пройти невеликий курс навчання форекс. Для цього існують різні за вартістю і доступності способи, що допомагають заробіток в інтернеті перетворити в реальний прибуток. Приміром, на офіційному сайті одного з найпопулярніших валютних ринків Forex можна отримати найдетальнішу і повну інформацію, яка буде корисна як для новачків, так і для досвідчених гравців на біржі. Ну а далі низка високих злетів і падінь грандіозних, яких не варто боятися, бо кожен, хто хоч чогось домігся, граючи на біржі форекс, допускав чимало помилок у процесі заробітку на біржі обміну валют форекс, це нормально.

Як заробити багато грошей в мережі без вкладень?

Ваш заробіток безпосередньо залежить від пузомерок (тІЦ і PR) і відвідуваності вашого сайту. Один не поганий сайт може забезпечити своєму власнику дохід у середньому від 500 $ до 1000 $ в місяць, а уявіть що у вас не один такий сайт, а якщо п'ять чи десять? Головне робити якісні сайти, цікаві та корисні, загалом для людей. Ідеальним варіантом для новачка, можливо, стане блог. Як бачите, способи заробітку в інтернеті дуже різноманітні, кожен вибирає те, що йому більше подобається. Хочу побажати всім своїм читачам не сумувати, якщо щось не виходить і не зупинятися на досягнутому, якщо все йде добре і інтернет заробіток без вкладень вас радує. Тому що заробіток в інтернеті не стоїть на місці, постійно щось змінюється і потрібно вміти адаптуватися до нових умов, щоб завжди мати високий і стабільний дохід без вкладень.

Зараз я заробляю близько 150 000 рублів на місяць на просуванні сайтів, контекстної реклами та продажу посилань.

3 комментария:

  1. http://rambel132.blogspot.com/ вот если ктонибуть готов заробативать на Форекс ми вам поможым

    ОтветитьУдалить
  2. Попробовал задумку с заработком и все работает!!! Наткнулся на это на одном форуме и решил попробовать. Бродя как обычно по разного рода форумам, я нахожу эту статью, в которой говорится, что можно сделать тысячи долларов за пару недель при вложении всего 21 грн.
    Ну да… подумал я, это должно быть очередной фишкой для лохов, но решил все-таки ДОЧИТАТЬ и УЗНАТЬ, что там предлагают… Дальше там говорилось, что надо перевести по 3 грн. на 7 кошельков известной платежной системы WebMoney. После того, как перечислите деньги, исключите из списка самый первый номер, а в конце списка напишите свой и закиньте на 200 различных форумов. Никаких уловок… Ну я поразмышлял и подумал, что я ничего не теряю кроме 21 грн. и решил попробовать… В течение 4-х дней я зарегистрировался на более чем 60 бизнес форумах и бесплатных досках объявлений. Прошла неделя, заглянул в свой Интернет кошелек, и угадайте ЧТО!!!! Поступлений никаких нет вообще !!! А разные участники пишут, что за неделю заработали кто по 100, кто по 300 у.е… Пиши пропало, подумал я, попал в очередной лохотрон, желая заработать за пару недель тысячи долларов, наивный. Ну и бросил это занятие, так и не дослав свое объявление до 100 форумов. Ещё через неделю (ради любопытства) заглянул в свой Интернет кошелек. Смотрю, всего одно поступление - 3 гривны. Да, думаю, дело не стоящее, случайность. Ещё через 2 недели я все-таки снова открыл свой Интернет кошелек, а в нем уже около 800 гривен. Откуда? Непонятная картина, но всё равно за 1 месяц 800 гривен. Это очень мало, как пишут предыдущие участники – они за 1 месяц заработали 8000-9000 гривен И вдруг, после 1 месяца началось самое интересное: на мой кошелёк стали приходить деньги КАЖДЫЙ ДЕНЬ, спустя ещё 2 недели на моем счету уже было более 8000 гривен. После этого я отправил свои объявления ещё более чем на 150 форумов. РЕЗУЛЬТАТ БЫЛ ОЩЕЛОМЛЯЮЩИЙ. По прошествии всего 2 месяцев, я заработал чуть больше 25000 грив. И деньги идут каждый день. Каждые 40 минут на мой счёт в среднем поступает мин. по 10 гривен. И это все только за цену в 18 гривен!!! Я был в очень плохом экономическом положении до того как наткнулся на эту статью.
    Я не поверил что это работает пока не начал получать деньги… Я купил все что мне надо… и это очень кстати, согласитесь?!… А теперь я расскажу Вам как это работает и самое главное ПОЧЕМУ…!
    Я Вам гарантирую, что если Вы будете в точности соблюдать ниже перечисленные инструкции, то ВЫ НАЧНЕТЕ ПОЛУЧАТЬ намного больше денег чем Вы думали, не прилагая к этому особых усилий. Предложение: Прочтите это пару раз! Следуйте инструкциям и ДЕНЬГИ НАЧНУТ ПОСТУПАТЬ в Ваши кошельки. Согласитесь это ПРОСТО!!! Это ЛЕГАЛЬНО. И Ваш вклад составляет всего 21 грн. ВАЖНО: Это не обман и это вполне легально, при этом Вы ничем не рискуете, но это работает!!! ЗАМЕТЬТЕ: Следуйте инструкциям в ТОЧНОСТИ и 8000 грн. и больше будут Вашими в течение от 20 до 60 дней. ВСЕ ЭТО УДАЧНО РАБОТАЕТ БЛАГОДАРЯ ЧЕСТНОСТИ УЧАСТНИКОВ!
    Если Вы заинтересованы, то вот список кошельков в системе WebMoney, на которые нужно переслать по 3 грн.:
    1) U439090670900 6) U428076268718
    2) U222934572212 7) U201947482411
    3) U179247106595
    4) U362634846394
    5) U271620199840

    ОтветитьУдалить
  3. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз володію бізнесом, який я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ОтветитьУдалить

1122