четверг, 1 сентября 2011 г.

Убогість кредитів нашої Раші.

Десь у середині листопада Хома втратив паспорт. Або украли. Ми до цих пір не зрозуміли.

Як добропорядний громадянин, він пішов до паспортного столу, взяв довідку, що він живий і є такою, потім заяву в міліцію і отримав через два тижні новий паспорт.


А потім ... почалося http://russia.cclub.biz/hero.php на сьогоднішній день ... на його старому паспорті висить вже чотири кредити у трьох різних банках. І ще більше десяти відхилених заявок в них же.

Отже, що я хочу сказати .... Ми тут порадилися і вирішили, може варто факсом в усі банки відправити лист про недійсність старого паспорта Хоми? Раз вони такі ідіоти і не мають спільної паспортної бази, кредитної бази або хоча б не можуть зателефонувати в районне відділення міліції за місцем прописки ???!!!!!

Ми вже написали заяву про шахрайство. Ми написали вже у всіх банках скарги. тепер будемо чекати судовий розгляд. Подивимося, чим все закінчиться.

Але саме погане те, що ЯКОГО Хера Видають кредити НАВІТЬ НЕ Перевірити дані? У заявках і анкетах варті тільки паспортні дані його загубленого паспорта і прописка, все інше, включаючи мобільний телефон, місце роботи та домашній телефон - вигадані. Може, варто хоча б на роботу дзвонити?

Останній кредит взятий на його старий паспорт в середині лютого місяця. ВОНИ ІДІОТ! Цей паспорт вже був недійсний.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122