среда, 7 сентября 2011 г.

Коли і як отримувати кредит готівкою?

Кредит готівкою може стати ідеальним рішенням, якщо вам терміново потрібні гроші на велику покупку. За допомогою кредиту готівкою ви зможете зробити ремонт в квартирі, купити меблі, оплатити туристичну путівку або навчання в університеті. Цільовий кредит дозволить отримати кошти на придбання меблів або побутової техніки. Крім того, якщо у вас не вистачає грошей на купівлю житла або автомобіля, ви також можете вирішити цю проблему за допомогою споживчого кредиту.



Кредит готівкою, Цільовий кредит і споживчий кредит - це практично один і той самий продукт. Тим не менш, ставки і комісії з швидким кредитами, оформлюваним в роздрібних точках торгівлі, зазвичай значно вищі за ті, які ви можете отримати безпосередньо у відділеннях банків. Проте існують спеціальні програми, розраховані, наприклад, на оплату лікування чи навчання, і в цьому випадку оформлення цільової позики обійдеться вам набагато вигідніше, ніж кредит готівкою, отриманий в першому-ліпшому банку. Ставки за споживчими кредитами і умови їх отримання в різних банках можуть істотно відрізнятися.

Процентна ставка за цільовим споживчим кредитом найчастіше нижчі, ніж за нецільовими позиками. Але в цьому випадку позичальник зобов'язаний надати кредиторові документи, що підтверджують використання грошей на раніше заявлені потреби: ремонт квартири, купівлю побутової техніки або, наприклад, оплату послуг стоматолога. Якщо такої можливості немає, то варто звернути увагу на споживчий кредит без вказівки цільової спрямованості коштів.

Часом кілька днів, витрачених на вибір відповідного банку та оформлення споживчого кредиту, допоможуть заощадити значні кошти на майбутні платежі за кредитом. І останнє: не забувайте про свої зобов'язання. Традиційно банкіри більш прихильні до тих клієнтів, які вже мають досвід звернення за грошовою позикою. Своєчасно погашений споживчий кредит може стати хорошим початком позитивної кредитної історії позичальника, а один невиплачений кредит готівкою може зіпсувати вашу кредитну історію назавжди.

Споживчий кредит - відмінний вибір для клієнтів, які цінують свій час і не бажають витрачати його на бюрократичні зволікання. Сервіс компанії 100Кредітов.ru допоможе всім бажаючим підібрати найвигідніший кредит готівкою з мінімальними витратами сил і часу. Досить заповнити одну коротку заявку, і вона буде відправлена ​​в усі банки вашого регіону. Ви отримаєте п'ять пропозицій з отримання кредиту готівкою на вибір - вибирайте краще.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122